Tallinnan Ginger intialaiset-thai ravintolat

Ginger intialainen-thai ravintolalla on kaksi toimipaikkaa Tallinnan kaupungissa, yksi Arsenal kauppakeskuksessa (Erika 14) ja toinen osoitteessa Toompuiestee 29.

Ravintolan menu on koottu intialaista alkuperää olevien kokkien toimesta, sisältäen parhaat maut sekä intialaisesta että thaimaalaisesta ruokakulttuurista.

Ginger intialainen-thai ravintola Tallinna.

Tuoreista raaka-aineista valmistettujen ruokalajien kohokohtiin kuuluvat muun muassa eksoottiset mausteet, luoden unohtumattomia ruokailukokemuksia.

Gingerin ruokalistaan kuuluvat osioina alkuruoat, pienet purtavat, salaatit, keitot, Tandoori-leivät, tandoori kebab ruoat, tandoori tikka ruoat, kanaruoat…

Ginger ravintolan ateria Tallinna.

…ankanliharuoat, sianliharuoat, kalaruoat ja meren antimet, lampaanliharuoat, kasvisruoat, riisiruoat, munanuudelit, sekä jälkiruoat.

Kohokohtia ruokalistalla ovat esimerkiksi Murg Tikka Masala (tandoori-kypsennettyä kanafileetä, tomaattisipuli curryllä), Kaeng Kiew Waan Bpet (ankanrintaa vihreällä currykastikkeella, parsakaalilla, kukkakaalilla, porkkanoilla, pavuilla, ja herneillä), sekä Goa Machhi Cu (tilapia-filee tomaatti-kookoskastikkeessa, sipulia, ja intialaisia mausteita).

Arkipäivinä Gingerin palveluihin kuuluu edullinen lounasruokailu, joka on hyvä ajankohta käydä tutustumassa paikan tarjontaan lompakkoystävällisiin hintoihin.

Lounasruokailun ajankohtainen menu, kuin myös muukin ruokalista kokonaisuudessaan, löytyy Gingerin virallisilta nettisivuilta (www.gingercafe.ee).

Ginger intialaisen-thai ravintolan toimipaikat Tallinnassa

Ginger Toompuiestee
Toompuiestee 29
10149 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 12-23
www.gingercafe.ee

Ginger Arsenal
Erika 14, Arsenal kauppakeskus
10416 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 11-22
www.gingercafe.ee

Ginger ravintolalla on olemassa viralliset Facebook-sivut molemmille toimipaikoille.

Toompuistee ravintolan Facebook-sivu löytyy osoitteesta www.facebook.com/GingerResto, ja Arsenal ostoskeskuksen Gingerin vastaava on puolestaan osoitteessa www.facebook.com/gingerarsenalee.