Tallinnan Goldtime kello- ja koruliikkeet

Goldtime on Viron suurin kelloja ja koruja myyvä kauppaketju, jolla on yhteensä seitsemän toimipaikkaa Tallinnassa.

Kauppaketju painottaa toiminnassaan laajaa valikoimaa, josta löytyy jokaiselle jotakin, mukaanlukien trendikkäät rannekellot, klassiset kultaketjut, ja viimeisimpien korutrendien inspiroimat hopeiset korvakorut.

Goldtime TallinnaTallinnan ohella voit asioida Goldtimen myymälöissä myös Tartossa, Pärnussa, Narvassa, Jõhvissa, Kuressaaressa, Viljandissa, sekä Kohtla-Järvessä.

Jälleenmyynnin toimipaikkojensa ohella Goldtime on virallinen eksklusiivinen jakelija useille maailman parhaille kellomerkeille.

Näitä Goldtimen edustamia kellomerkkejä ovat mm. Fossil, DKNY, Emporio Armani, Diesel, Adidas, Burberry, Michael Kors, D&G Dolce&Gabbana, Frederique Constant, ja Certina.

Löydät myymälöistä myös hyvän valikoiman kelloja merkeiltä Breitling, Tag Heuer, Raymond Weil, Candino, Tissot, Seiko sekä Lorus.

Kellojen ohella kauppaketjun toimipaikat sisältävät kullasta, hopeasta, ja muista materiaaleista valmistettuja sormuksia, korvakoruja, riipuksia, kaulakoruja, rintakoruja, Fossil koruja, Diesel koruja, ja D&G koruja.

Voit tilata tuotteita myös kauppaketjun kataloogeista, ja ostaa lahjakortteja myymälöihin kokoluokissa EUR 10, 24, 50 ja 100.

Myymälöissä on tarjolla lisäksi kellosepän palvelut.

Goldtimen ammattimainen ja mielellään auttava henkilökunta on aina valmiina avustamaan soveltuvien korujen ja kellojen valinnassa – arkipukeutumiseen, muodollisiin tilanteisiin, tai vaikkapa lahjaksi jollekulle tärkeälle henkilölle.

Goldtimen myymälät Tallinnassa

Goldtime Viru Keskus TallinnaGoldtime Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.goldtime.ee

Viru Keskus on enemmän kuin pelkkä Tallinnan keskustassa oleva kauppakeskus – se on Viron muotimaailman keskus, loistava paikka tavata ystäviä, vapaa-ajankeskus, sekä modernin kulttuurin lipunkantaja. Ostoskeskuksessa voi helposti viettää päivänkin kaupungin parhaiden myymälöiden ja suosittujen tuotemerkkien putiikkien parissa.

Goldtime Rocca al Mare TallinnaGoldtime Rocca al Mare
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.goldtime.ee

Rocca al Mare kauppakeskus on lajissaan suurin koko Viron alueella, kattaen noin 53 000 m2 verran liiketilaa. Tiloissa toimii yhteensä yli 160 myymälää ja palvelupistettä. Pääset Rocca al Maren luokse ilmaiseksi keskustasta Rocca al Mare/Prisma bussilla, joka matkaa väliä lähtien sataman terminaaleilta D ja A. Goldtimen myymälä löytyy keskuksen 1. kerroksesta.

Goldtime Kristiine Keskus TallinnaGoldtime I Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.goldtime.ee

Goldtime II Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.goldtime.ee

Vuodesta 1999 toiminnassa olleessa Kristiine Keskus kauppakeskuksessa on noin 170 myymälän ja palvelun valikoima, 43 700 m2 kokoisen myymälätilan alueella. Keskus tunnetaan varsinkin muotivalikoimistaan, johon kuuluu noin 100 erilaista muotiputiikkia ja 18 erinomaista ravintolaa sekä kahvilaa. Goldtimella on ostoskeskuksessa kaksi toimipaikkaa, molemmat 1. kerroksen alueella.

Goldtime Solaris TallinnaGoldtime Solaris
Estonia pst. 9
10143 Tallinna
www.goldtime.ee

Solaris on aivan Tallinnan keskustassa sijaitseva moderni vapaa-ajan tila ja ostoskeskus. Rakennuksesta löytyy myymälöiden ohella myös Nordea konserttisali, seitsensalinen Solaris elokuvateatteri, sekä Artis arthouse elokuvateatteri. Goldtimen myymälä sijaitsee kauppakeskuksen 1. tasolla.

Goldtime Magistral TallinnaGoldtime Magistral
Sõpruse pst 201/203
13419 Tallinna
www.goldtime.ee

Magistral kauppakeskuksesta löytyy 65 erilaista myymälää ja palvelupistettä, mukaanlukien Goldtimen toimipaikka. Suurin vetonaula keskuksessa on Rimi supermarketti, muina kohokohtina ollessa Goldtimen lisäksi ruokailupaikkoja, pankkikonttori, apteekki, ja postitoimipiste. Keskuksessa järjestetään usein, etenkin viikonloppuisin, konsertteja ja performansseja.

Goldtime Lasnamäe Centrum TallinnaGoldtime Lasnamäe Centrum
Mustakivi tee 13
13912 Tallinna
www.goldtime.ee

Lasnamäe Centrum on Tallinnan Lasnamäen kaupunginosan suurin ja suosituin kauppakeskus.

Keskus kuuluu virolaisen Capfield yhtiön hallinnoimiin ostoskeskuksiin maan alueella.

Yhteensä Capfield hallinnoi viittä kauppakeskusta Tallinnassa ja yhtä Pärnussa.

Goldtime myymälät muualla Virossa

Goldtime Tartu Kaubamaja
Riia 1
51013 Tartto
www.goldtime.ee

Goldtime Tasku
Turu 2
51014 Tartto
www.goldtime.ee

Goldtime I Lõunakeskus
Ringtee 75
50501 Tartto
www.goldtime.ee

Goldtime II Lõunakeskus
Ringtee 75
50501 Tartto
www.goldtime.ee

Goldtime Port Artur 2
Hommiku 2
80010 Pärnu
www.goldtime.ee

Goldtime Kaubamajakas
Papiniidu 8/10
80010 Pärnu
www.goldtime.ee

Goldtime Classic Kaubamajakas
Papiniidu 8/10
80010 Pärnu
www.goldtime.ee

Goldtime Fashion Pärnu Keskus
Aida 7
80010 Pärnu
www.goldtime.ee

Goldtime Astri
Tallinna mnt 41
20605 Narva
www.goldtime.ee

Goldtime Fama
Tallinna mnt 19c
20303 Narva
www.goldtime.ee

Goldtime Tsentraal
Keskväljak 1a
41531 Jõhvi
www.goldtime.ee

Goldtime Auriga
Tallinna mnt. 88
93811 Kuressaare
www.goldtime.ee

Goldtime Uku
Tallinna 41
71020 Viljandi
www.goldtime.ee

Goldtime Vironia
Järveküla tee 50
30321 Kohtla-Järve
www.goldtime.ee

Jos teet paljon ostoksia Goldtimen myymälöissä, sinun kannattaa liittyä ketjun kanta-asiakasohjelmaan. Liittyminen tapahtuu printtaamalla netistä firman sivuilta tätä varten tarjolla olevan lomakkeen, joka viedään täytettynä ketjun myymälään. Kanta-asiakkuus oikeuttaa useisiin eksklusiivisiin tarjouksiin ja alennuksiin Goldtimen myymälöissä kautta Viron.