Tallinnan Grenardi koruliikkeet

Baltialainen Grenardi koruliikeketju myy tuotteitaan Tallinnassa kolmella myymälällä, joista yksi löytyy ydinkeskustasta, Viru Keskuksesta.

Korukaupan ketjuna Grenardi on painottanut toiminnassaan parhaiden saatavilla olevien tuotteiden myymiseen.

Grenardi TallinnaSiten kunkin kauppapaikan laaja valikoima koruja sisältää huolellisesti valikoituja tuotteita, jotka ovat läpäisseet vaatimukset korkeasta laadusta.

Tuotekategorioina Grenardi kauppaa kultakoruja, hopeakoruja, arvokivikoruja, punaisia granaattikivikoruja, sekä helmikoruja.

Näistä Grenardin erikoisosaaminen ja yksi suosituimmista kategorioista ovat punaiset granaattikivikorut, joita ostetaan tuomaan rakkautta, terveyttä, hyvää onnea, ja vain pelkästään iloa elämään.

Punaisten granaattikivikorujen valikoima sisältää keltaista kultaa ja ikivanhoja hopeakoruja – sekä klassisissa että tutuissa muodoissa, kuin myös rohkeina, majesteetillisina, ja yksilöllisinä koruina erikoistilanteisiin.

Kustakin Grenardi korukaupasta löytyy tuotteita tuotemerkeiltä Lilly Spring, Alfieri St.John, Baraka, Bibigi, Facco, Giorgio Visconti, Meister Men, Kidou, Rivoir, Marco Bicego, Meister Wedding Bands, Comete, Superoro, Zancan, Mayumi, RossoAmante, Comete Ladies, SHINE, ja COLIBRI.

Mikäli teet paljon koruostoksia, sinun kannattaa tutustua Grenaldin kanta-asiakasohjelmaan, joka tuo lisäalennuksia mitä enemmän teet ostoksia ketjun myymälöissä kautta Baltian alueen.

Kanta-asiakkuuteen pääsee käsiksi tekemällä yli 50 euron kokoisen ostoksen, ja täyttämällä kanta-asiakaslomakkeen.

Perustasolla alennusprosenttina ostoista on 5%, mutta ostojen määrän kasvaessa, ylimmällä neljännellä tasolla, alennusprosentti nousee jopa 20%:n tasolle.

Tallinnan Grenardi myymälät

Grenardi Rocca al Mare TallinnaGrenardi Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.grenardigroup.com

Grenardin koruliike sijaitsee Rocca al Mare ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, I.L.U. myymälän vieressä.

Rocca al Mare, joka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1998, sisältää yhteensä yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin alueella.

Mikäli tulet koruostoksille omalla autollasi, keskuksesta löytyy runsaasti parkkitilaa, kaikkiaan yli 1300:n asiakaspaikan verran.

Grenardi Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.grenardigroup.com

Grenardi Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.grenardigroup.com

Grenardi Group

Korukauppoja operoiva Grenardi Group sai alkunsa majesteetillisten Böömin granaattikivien ja tyylikkäiden italilaisten kultakorujen inspiroimana.

Inspiraatiota antoivat lisäksi klassiset timantit, moniväriset ametistit, topaasit, sitriinit, innovatiiviset kultadesignit, sekä muut jalokivityöt.

Konserni on sijoittanut ilonsa, rakkautensa, ja työpanoksensa Grenardiin, yhtiöön josta on aikojen kuluessa tullut itsessään laadun, erinomaisen palvelun, ja yhden markkinoiden parhaan koruvalikoiman symboli.

Yhtiöllä on kaikkiaan 23 myymälää alueilla Latvia, Liettua, Viro, ja Sveitsi (Anghinoni korusalonki Luganossa), joista kustakin löytyy koruja ja palveluja kaikkiin makuihin, tyyleihin, sekä budjetteihin.

Konserni myy koruja ja muita tuotteita toiminta-alueillaan neljällä eri pääketjulla: Grenardi, Shine (korusalonki naisille), Van Rein (miesten koruja ja kelloja), sekä Kuoshi (koru-ja somisteputiikki naisille).

Yksi Grenardin toiminnan kulmakiviä on kanta-asiakkaiden palkitseminen ja tälle asiakaskunnalle etujen tuottaminen.

Kanta-asiakkuuteen pääsee käsiksi tekemällä EUR 50 kokoisen ostoksen ketjun myymälässä ja täyttämällä kanta-asiakkuuslomakkeen.

Latvialaisille asiakkaille on tarjolla myös “Gold Expert” palvelu, jonka puitteissa asiakkaat voivat vaihtaa, korjauttaa, ja huollattaa kulta-esineitään.