Tallinnan Gurman’s Tee ja Kahvipood kahvikaupat

Liettualainen tee-ja kahvikauppaketju Gurman’s löytyy Tallinnan puitteissa kahdelta toimipisteeltä: Lasnamäe Centrum ja Ülemiste Keskus.

Gurman’s myymälöiden miellyttävistä teen ja kahvintuoksuisista kauppapaikoista on ostettavissa irtoteelaatuja, kahveja ja maustettuja kahveja, erilaisia kahvi-ja teepaketteja, sekä käsintehtyjä tryffeleitä.

Gurman's Tee ja Kahvipood kahvikauppa TallinnaVoit shoppailla myös suuresta valikoimasta tee-ja kahviastioita sekä oheistarvikkeita.

Mikäli olet hakemassa lahjatuotteita gourmantille, haluat viihdyttää ystäviäsi, tai etsit miellyttävää tapaa viettää iltaa, Gurman’s tuotevalikoimasta löytyy hyviä vaihtoehtoja kaikkiin näihin tarpeisiin.

Ensimmäinen Gurman’s toimipaikka avasi ovensa vuonna 2002 Liettuassa, Viron toiminnan alkaessa vuonna 2011 (Lasnamäe Centrum myymälästä käsin).

Nykyisin ketjuun kuuluu Viron ja Liettuan ohella myymälöitä myös Kazakstanissa, Valko-Venäjällä, sekä Irlannissa.

Myymälöiden avulla voit kehittää makupalettiasi eksoottistenkin tee-ja kahvilaatujen suhteen, joista useilla on satojen vuosien perinteet muissa maailman kolkissa.

Gurman’s onkin etenkin yksi orientaalisen teekulttuurin lipunkantajista Virossa ja muilla toiminta-alueillaan.

Yhtiön omat, Gurman’s tuotemerkin teet ostetaan eri puolilta maailmaa olevilta teeplantaaseilta, ja ne käsitellään & pakataan lopulliseen muotoonsa mahdollisten mausteiden kanssa saksalaisen InterTee firman toimesta.

Gurman’s teesekoitteisiin lisätään ainoastaan luonnonmukaisia aromiaineita ja komponentteja, jotka ovat peräisin erilaisista hedelmistä ja kasveista.

Valikoimissa on jatkuvasti yli sata erilaista Gurman’s teelaatua, joiden lisäksi erikoistilauksesta voi valita yli 500:sta erilaisesta teetuotteesta.

Tallinnan Gurman’s myymälät

Gurman’s Tee ja Kahvipood Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.gurmans.ee

Gurman’s Tee ja Kahvipood Lasnamäe Centrum
Mustakivi 13
13619 Tallinna
www.gurmans.ee

Gurman’s myymälöiden tuotekategoriat

Kahvi

Vihreät kahvipavut
Espressokahvipavut
Maustetut kahvipavut
Jauhetut kahvit
Jauhetut maustekahvit

Irtotee

Valkoinen tee
Musta tee
Oolongtee
Hedelmätee
Rooibos tee
Hunajatee
Mate tee
Ayurveda tee

Pakattu tee

Gunpowder
Chun Mee
Kukkatee
Metallipurkkitee
Minigrip-paketti tee
Relax-Refresh-Restart
Good Tea
Catering tee
Batik tee

Joulutuotteet

Joulutee
Makeat suupalat (tryffelilaatikot)

Muut tuotteet

Gurmans sokeri
Gurmans hunaja
Gurmans kahvipapusuklaa
Kahvin lisäaineet

Tarvikkeet

Astiat
Teetarvikkeet
Pakkausmateriaalit

Voit tutustua tuotekategorioiden sisältämiin tuotteisiin ja tuotteiden hintoihin Gurman’sin Viron verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.gurmans.ee.