Tallinnan H&A Accessories myymälät

Asusteisiin ja koruihin erikoistuneita H&A Accessories myymälöitä on Tallinnassa kaksi, Ülemiste ja Lasnamäe kauppakeskusten yhteydessä.

H&A Accessories myymälöiden tuotevalikoimat kattavat laajasti erilaiset trendikkäät ja mielenkiintoiset asusteet, korut, sekä somisteet.

H&A Accessories myymälä Ülemiste Keskus TallinnaVoit ostaa muun muassa käsilaukkuja, kukkaroita, korvakoruja, rannerenkaita, hiussomisteita, aurinkolaseja, huiveja, kelloja, rintakoruja, vöitä, ja muita asusteita.

Korujen suhteen myynnissä on muodikkaita koruja, sekä ajankohtaisten trendien mukaisia malleja että klassisia, ajattoman tyylikkäitä koruja.

Kokonaisuutena valikoimat on tarkoituksella tehty erittäin laajoiksi ja kattaviksi, jotta jokainen asiakas löytäisi mahdollisimman paljon omaa, henkilökohtaista makuaan vastaavia tuotteita.

Tämä monipuolisuus antaa lisäksi mahdollisuuden yhdistellä tuotteita ainutlaatuisiksi kokonaisuuksiksi niin värien kuin designienkin puolesta, heijastaen yksilöllistä tyyliäsi.

Asiakaskuntana H&A Accessories myymälällä ovat kaikenikäiset ihmiset, niin nuoret kuin vanhemmatkin, joita yhdistää kiinnostus edullisiin, mielenkiintoisiin asusteisiin.

Hyvä tapa pitää silmällä H&A Accessories kampanjoita ja alennusmyyntejä on ketjun virallinen Facebook-sivusto, osoitteessa www.facebook.com/HA.Accessories.

Tallinnan H&A Accessories myymälät

H&A Accessories Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.ha-accessories.com

H&A Accessories Lasnamäe Centrum
Mustakivi tee 13
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.ha-accessories.com

H&A Accessories myymälät muualla Virossa

H&A Accessories Tartu Eedeni Keskus
Kalda tee 1c
50703 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.ha-accessories.com

H&A Accessories Rakvere Põhjakeskus
Haljala tee 4
44415 Rakvere
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.ha-accessories.com

H&A Accessories Rakvere Vaala Keskus
Lõõtspilli 2
44313 Rakvere
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-18, su klo 10-16
www.ha-accessories.com

Jos asioit usein H&A Accessories myymälöissä, sinun kannattaa tutustua ketjun kanta-asiakaskorttiin (püsikliendikaart), jolla saa muun muassa 10% alennuksen kaikista tuotteista.

Kanta-asiakasalennus on tarjolla myös jo valmiiksi alennettuihin sekä kampanjatuotteisiin.

Saadaksesi kortin sinun tulee käydä H&A Accessories myymälässä ja täyttää kortin saantiin vaadittavan hakemuslomakkeen. Sinun täytyy todistaa lisäksi henkilöllisyytesi (esimerkiksi passilla) samassa yhteydessä.