Tallinnan Hansas Plaaditurg laattakauppa

Laattakauppa Hansas Plaaditurg löytyy Tallinnan Kristiinen kaupunginosasta, osoitteesta Mustamäe tee 3.

Myymälässä on kaupan kattava valikoima keraamisia laattoja, kaakeleita, ja tiiliä – parhaiten edustettuina ovat seinälaatat, lattialaatat, sekä mosaiikkilaatat.

Hansas Plaaditurg laattakauppa TallinnaLisäksi tarjolla ovat laattojen asentamiseen tarvittavat laatoituslaastit ja saumamassat sekä työkalut.

Keraamisten laattojen valikoima on erittäin suuri, ja tuotteista suurin osa on välittömästi tarjolla mukaanvietäväksi.

Seinälaattojen suhteen tuotekategorioihin kuuluvat kuva-ja koristelaatat,
pienet seinälaatat, sekä suuret seinälaatat.

Lattialaattojen puolesta valikoimiin lukeutuvat isot lattialaatat, keraamiset laatat, lasitetut isot lattialaatat, kiiltävät isot lattialaatat, ja rappulaatat.

Mosaiikkilaatoista voit ostaa keraamisia mosaiikkilaattoja, lasimosaiikkilaattoja, luonnonkivisiä mosaiikkilaattoja, sekä lasi-ja luonnokivimosaiikkeja.

Sisustuslaattojen puolesta valintamahdollisuuksiin kuuluvat keraamiset ja luonnonkiviset laatat.

Kaupassa myytäviin sekoituksiin sisältyvät saumamassat, laattalaastit, silikonit, kuin myös puhdistus- ja hoitotuotteet.

Lisätarvikkeista Hansas Plaaditurgin myymälästä löytyvät mm. luistamattomat teipit & Antislip System tuotteet, sekä laattaleikkurit.

Voit tutustua kaupan tuotekatalogiin ja laattojen hintoihin Hansas Plaaditurgin nettisivujen avulla (www.plaaditurg.ee).

Hansas Plaaditurg AS, joka toimii sekä laattojen jälleenmyynnin että tukkukaupan alueella, on ollut toiminnassa vuodesta 1999 saakka.

Firman asiakaskuntaan kuuluvat mm. niin yksityishenkilöt, rakentajat & rakennusfirmat, kuin myös sisustussuunnittelijat ja arkkitehditkin.

Yksi Hansas Plaaditurgin suosion taustalla oleva tekijä on firman ylläpitämä kattava perusvalikoima tuotteita, jonka ansiosta toimitusajat ovat tyypillisesti erittäin nopeita.

Lisäksi yhtiöllä on noin kerran kuussa erilaisia alennusmyyntikampanjoita, ja kanta-asiakaskortin haltijoilla on aina mahdollisuus löytää lisäalennuksia sekä erikoistarjouksia.

Hansas Plaaditurg
Mustamäe tee 3
10616 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 10-17
www.plaaditurg.ee

Hansas Plaaditurg laattakauppaketjuun kuuluu toimipaikkoja myös Latviassa (Riika) sekä Liettuassa (Vilna ja Kaunas).

Latvian myymälä toimii nimen Hansas Flizu Tirgus SIA (www.flizes.lv) ja Liettuan myymälät nimellä Hansas Plyteliu Turgus UAB (www.plyteliuturgus.lt).