Tallinnan H&M myymälät

Ensimmäinen Tallinnan H&M myymälä avattiin syyskuussa 2013, kaksikerroksisena ja 2400 m2 kokoisena Rocca al Maren kauppakeskuksen tiloihin.

Nykyisin kauppoja on yhteensä neljä, Rocca al Maren kauppakeskuksen ohella myös Kristiine Keskuksessa, Rotermannin kauppakorttelissa (Postimaja ostoskeskus) aivan ydinkeskustan tuntumassa, sekä Ülemiste ostoskeskuksen tiloissa.

H&M Tallinna

Hennes & Mauritz (H&M) aloitti muotifirmana toimintansa yhdestä Ruotsin Västeråsissa olleesta naisten muodin liikkeestä.

Nykyisin yritys tarjoaa vaatteita kuuden eri brändin (H&M, COS, Weekday, Cheap Monday, Monki, ja & Other Stories) ja 3200:n eri puolella maailmaa olevan myymälän voimin.

H&M:n liiketoiminnan ideana on kehittää kestävää muotia kaikille, aina parhaisiin hintoihin.

Firman oman designtiimin kehittämät kokoelmat sisältävät kaikkea aina häikäisevistä juhlakokoelmista olennaisiin perusvaatteisiin ja funktionaalisiin urheiluvaatteisiin saakka – naisille, miehille, teini-ikäisille, sekä lapsille, jokaiseen kauteen tai tapahtumaan.

Muotivaatteiden ohella löydät myymälöistä kenkiä, laukkuja, koruja, meikkejä, ja alusvaatteita. Yritys pyörittää myös H&M Home -konseptia, joka tarjoaa muodikkaita sisustuksia lapsille ja aikuisille.

H&M:n kokoelmien laajuus ja monipuolisuus tarkoittavat että asiakkaat voivat aina löytää myymälöistä jotakin tyyliinsä ja vaatekaappiinsa soveltuvaa.

Viro mukaanlukien myymälöitä löytyy 54:ltä eri maailman markkinapaikalta, ja niistä 10:ssä on lisäksi H&M internet-shoppailu mahdollisuus.

Muotiliikkeenä H&M pyrkii aina tarjoamaan parasta asiakaspalvelua kaikilla markkinoillaan, kartoittaen asiakkaiden toiveita monipuolisella kokoelmallaan naisten, miesten, teinien, ja lasten muotia.

Firmalle design, laatu, ja kestävyys eivät ole hintakysymys: H&M tavoittelee aina inspiroivan muodin luomista lyömättömiin hinta-laatusuhteisiin.

Ketju on saanut uskollisia asiakkaita etenkin laatunsa puolesta, joka otetaan huomioon aina alkukonseptista lopputuotteeseen saakka. Yhtenä firman tavoitteena onkin aina ylittää asiakkaidensa odotuksen ostamansa muodin laadun suhteen.

Hinnan puolesta H&M varmistaa edulliset hinnat keinoilla, joihin kuuluvat:

  • talonsisäinen design
  • ei välikäsiä
  • isot ostovolyymit
  • oikeiden tuotteiden ostaminen oikeilta markkinoilta
  • tehokas logistiikka
  • kustannustietoisuus kaikissa organisaation osissa

Keskeinen elementti tällä ruotsalaisperäisellä ketjulla on myös se, että H&M:n tulisi olla kestävä valinta. Yritys panostaakin huomattavia resursseja tuotteidensa kestävyyden parantamisen suhteen.

H&M itse ei omista tehtaita, vaan ostaa nämä palvelut itsenäisiltä toimittajilta, joista jokainen on läheinen & pitkäaikainen yhteistyökumppani.

Tämä alihankkijoiden tunteminen auttaa myös H&M olemaan mukana auttamassa näiden toimitusketjun alueiden ihmisten ja ympäristöjen positiivisessa kehityksessä.

H&M Rocca al Mare Tallinna

H&M Rocca al Mare
Paldiski maantee 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21

Viron ensimmäinen H&M myymälä oli juuri Rocca al Maren toimipaikka, tarjoten parhainta kansainvälistä muotia syyskuusta 2013 saakka.

H&M Postimaja Tallinna

H&M Postimaja
Narva Maantee 1
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21

Postimajan tiloissa toimiva H&M oli avautuessaan (26.10.2013) Hennes & Mauritzin toinen myymälä Viron pääkaupungissa.

H&M Kristiine Keskus Tallinna

H&M Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21

Kristiine Keskuksen H&M, ketjun kolmas liike Tallinnassa, avasi ovensa asiakkaille marraskuun 9, 2013.

H&M Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21

Osana Ülemiste ostoskeskusta oleva H&M, neljäs Tallinnan toimipaikka, on ollut avoinna lokakuun 23, 2014 alkaen.

Myymälä on ketjun toimipaikoista Viron suurin. Vaateliikkeen vierestä löytyy lisäksi H&M Home sisustusliike.