Tallinnan Högl kenkäkaupat

Itävaltalainen huippulaatuinen kenkämerkki Högl on edustettuna Tallinnassa yhdellä myymälällä, Kristiine ostoskeskuksen toisessa kerroksessa.

Tuotemerkkinä Högl jalkineet tarjoavat taitavan yhdistelmän kausikohtaisia trendejä sekä jaloille mukavia ratkaisuja.

Högl TallinnaHöglin menestyksen taustalla oleviin tekijöihin kuuluvat huolellisesti valitut materiaalit sekä yli 70:n vuoden kokemus alalta, joiden avulla kukin tuotemerkin jalkine on kaunis ja mukava käytössä.

Yhtiön perusti kenkämestari Josef Högl vuonna 1935, Gopperding bei Schärding alueella Itävaltaa.

Nykyään Högl on yksi maailman johtavista laatujalkineiden valmistajista.

Ketjun slogani, “Look, feel, love” on lupaus siitä, että Högl edustaa kunkin kauden kokoelmillaan aina nykyaikaisia, mukavia, ja korkeisiin vaatimuksiin vastaavia jalkineita.

Högl Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.hoegl.com

Högl Kristiine Keskus TallinnaHögl kenkäliike toimii Kristiine kauppakeskuksen rakennuksen toisessa kerroksessa.

Löydät myymälän toisesta kerroksesta Salamander kenkäkaupan ja Terranova vaateliikkeen välisestä.

Muihin kenkäkauppoihin saman tason alueella kuuluvat mm. SHU, Walking, Step Top, ABC King, ja NS King.

Kaikkiaan kauppakeskuksen tiloissa on yhteensä noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin kokoisella alueella.

Högl yhtiönä

Högl on vuonna 1935 perustettu itävaltalainen kenkäkauppaketju, joka on vuodesta 1982 kuulunut Lorenz Shoe Group AG konserniin.

Ketju edustaa kansainvälistä, menestyksekästä laatujalkinemuotia, jossa yhdistyvät nykyaikaiset trendit ja maksimaalinen käyttömukavuus – asiakkaiden kannalta lopputuloksena on ainutlaatuinen elämän kokeminen.

Jalkineissa yhdistyvät yli 70 vuoden kokemus kenkien valmistamisessa, viimeisimmät teknologiat, huolellisesti valitut materiaalit, sekä erinomaisuus kengäntekijän ammatissa.

Siten “Made by Högl” on sinetti laadusta, joka kertoo käyttäjänsä erinomaisesta tyylistä ja jalkineiden mukavuuden arvostamisesta.

Högl kengissä painotetaan käyttäjiensä henkilökohtaista tyyliä, mukautuen kunkin asiakkaan elämään kiitos jalkineiden sisältämän optimaalisen istuvuuden, pehmeiden yläosien, kevyen ja joustavan kantaosan, sekä erityisen “softline” kulumispinnan ansiosta.

Samaan Lorenz Shoe Group AG konserniin kuuluu lisäksi kaksi muutakin laatujalkinemerkkiä, saksalaiset Ganter ja Hassia.

Kaikista konsernin valmistamista tuotteista vientimarkkinoille menee noin 90 prosenttia tuotannosta.

Högl kenkiä myydään yli 30:ssa maassa eri puolilla maailmaa.