Tallinnan Home Decor myymälä

Etenkin keittiötuotteita mutta myös kodin sisustustavaraa kauppaava Home Decor myymälä toimii Tallinnan Ülemiste Keskus kauppakeskuksesta käsin (Suur-Sõjamäe 4).

Kauppapaikan valikoimissa on kaikkea tarpeellista ruoanlaittoon, kuin myös ruoan tarjoilemiseen: pöytä-ja uuniastioita, pieniä keittiökoneita, keittiö-ja baaritarvikkeita, jne.

Home Decor myymälä Ülemiste Keskus TallinnaKodin sisustuksen suhteen löydät Home Decor myymälästä valikoiman korkealaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita, kuin myös lahjatavaroiksi soveltuvia esineitä.

Saatavana on lisäksi lahjakortteja ja ammattimaisesti tehtyjä tuotteiden lahjapaketointeja.

Pääkategorioina myymälässä tarjolla olevien tuotteiden suhteen ovat kahvi-ja teekannut, mukit ja lasit, ruokailuvälineet, astiat, veitset, kattilat / pannut, keramiikka, valurautatuotteet, silikoniastiat ja -tarvikkeet, sekä kodin sisustuksen esineet.

Home Decor edustaa maailmanlaajuisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten:

Bodum (kahvi-ja teekannut, säilytyspurkit, termospullot jne)
Emile Henry (keraamiset uunikattilat)
KitchenAid (pienet keittiökoneet)
Le Creuset (valuraudat ja keraamiset astiat)
Lekue (silikonituotteet)
Rosendahl (erilaisia keittiötarvikkeita, kellot, valaisimet jne)
Spiegelau (lasit ja viinikarahvit)
WMF (ruokailuvälineet, veitset, kattilat/pannut, muita keittiötarvikkeita)
ZAK!Designs (värilliset ruokailuvälineet ja oheistarvikkeet)
David Mason Design (suola-ja maustemyllyt, keramiikka)
Tescoma (keittiövälineet ruostumattomasta teräksestä, astiat, ja ruoanlaiton sekä tarjoilemisen oheistarvikkeet)

Voit tutustua Home Decorin tuotevalikoimiin ja tuotteiden hintoihin paikan verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.HomeDecor.ee.

Home Decor Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.homedecor.ee

Home Decor yrityksenä

Home Decor Baltics OÜ aloitti toimintansa vuonna 1991, alkuun nimen Heitur Dungay OÜ alla.

Yhtiö toimii nykyisin pöytä-ja keittiötarvikkeiden vähittäismyynnin ja tukkumyynnin alalla, kaupaten myös yritys-ja liikelahjoja.

Kyseessä on kiireinen pienyritys, joka pyrkii vastaamaan kaikkien asiakkaidensa toiveisiin henkilökohtaisesti ja ammattimaisesti.

Firman myymälä edustaa maailmanlaajuisesti tunnettuja tavaramerkkejä, joita yhdistävät avainsanoina tyyli, laatu, ja käytännöllisyys.

Kaikki tuotemerkit ovat edustettuina myymälän hyllyillä mahdollisimman hyvin, josta voit valita olemassaolevasta kokoelmasta tai voit etsiä henkilökunnan avulla tarpeisiisi sopivat tuotteet valmistajien katalogeista.

Myymälän oheispalveluihin kuuluu kanta-asiakasohjelma, sekä mahdollisuus rekisteröidä lahjalista esimerkiksi häitä, tupaantuliaisia, tai muita merkkipäivä varten.

Myynnissä on myös lahjakortteja, joka antaa saajalleen mahdollisuuden hankkia juuri haluamansa tuotteen omalla ajallaan.