Tallinnan House vaatekauppa

Puolalainen House vaatekauppaketju on mukana Tallinnan muotimaailmassa yhdellä myymälällä, joka sijaitsee osana Rocca al Mare kauppakeskusta.

House on tuotemerkkinä suunnattu itsetietoisille nuorille ihmisille, jotka arvostavat ystäviään ja vapaa-aikaansa.

House TallinnaYhteinen luonteenpiirre brändin tuotteiden tuoreille ja moderneille tyyleille on inspiraation saaminen musiikista ja musiikin ottaminen mukaan kaikkiin elämänvaiheisiin.

Nykyään House myymälöitä on kaikkiaan 218 puodin verran, joista 110 sijaitsee Euroopassa.

Tuotemerkki valmistaa vaatteita neljässä suuntauksessa, joista kaksi on suunnattu nuorille naisille ja kaksi nuorille miehille.

Naisten muotisuuntauksiin kuuluvat LOLITA & STREETWISE.

Näistä LOLITA on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat kokeilla ja leikitellä muodin kanssa. Vaatteisiin sisältyy moderneja, hieman sporttista tyyliä, kuin myös suurikokoisia painokuvioita. Designit viehättävät etenkin niitä, jotka haluavat herättää huomiota figuuria korostavilla vaatteilla.

STREETWISE vaatteiden kohderyhmänä ovat maailman muotisuuntauksia seuraavat naiset. Kunkin vaatteen muotoilussa on otettu ideoita ajankohtaisista prêt-à-porter muotiteemoista. Tähän osaan vaatekokoelmia sisältyy laaja valikoima paitoja, hameita, mekkoja, tunikoita, ja takkeja.

Miesten House muotisuuntauksia ovat CLUBBING BOY & URBAN COLLEGE.

Suuntauksista CLUBBING BOY on suunnattu miehille, jotka mielellään herättävät huomiota sekä vaatteillaan että somisteillaan, uusilla muodoilla, väreillä, ja painokuvioilla.

URBAN COLLEGE tyyliä kuvastaa urbaanin elämän klassiset elementit. Vaatteita suosivat asiakkaat, jotka arvostavat laatua, “vintage” teemoja, ja nykymuodista otettuja trendejä.

House myymälöiden taustalta löytyvä, Gdanskin kaupungista käsin toimiva LPP SA konserni on yksi Euroopan nopeimmin kasvavia muotitaloja. Sen porfolioon kuuluvat myös ketjut Reserved, CroppTown, MOHITO ja Sinsay.

Tallinnan House myymälät

House Rocca al Mare TallinnaHouse Rocca al Mare Keskus
Paldiski maantee 102
13522 Tallinna
www.house.ee

House vaateputiikki, osana Rocca al Mare kauppakeskusta, löytyy rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta, Triumph alusvaatekaupan ja Blue Inc London vaateputiikin välisestä liiketilasta.

Rocca al Mare, joka on ollut avoinna vuodesta 1998, sisältää kaiken kaikkiaan yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Keskus tunnetaan parhaiten sadoista edustettuina olevista maailman tuotemerkeistä, joista useita saa ostettua Virossa vain täältä.

House myymälät muualla Virossa

House Tartu Tasku Keskus
Turu 2
51014 Tartto
www.house.ee

House Narva Astri Keskus
Tallinna mnt 41
20605 Narva
www.house.ee

LPP SA

House ketjun omistavan puolalaisen LPP SA konsernin historia ulottuu varhaiselle 1990-luvulle saakka, kun Marek Piechocki ja Jerzy Lubianiec aloittivat toiminnan vaateteollisuuden parissa, luoden Mistral sc yhtiön Gdanskin kaupungissa.

Nykyisen nimen alla LPP SA on toiminut vuodesta 1995.

Alkujaan yhtiö maahantoi vaatteita Aasiasta puolalaisiin tavarataloihin, mutta päätti pian luoda ensimmäisen oman tuotemerkkinsä ja rakentaa oman jälleenmyyntiverkostonsa.

Jatkuva tuotemerkki-portfolion sekä myyntialueen laajentaminen, kuin myös tuotteiden luominen uusille markkinoille tekivät LPP:stä yhden nopeimmin kasvavista muotitaloista maailmassa.

Nykyään yhtiö hallinnoi viittä tuotemerkkiä: Reserved, Cropp, House, MOHITO ja Sinsay, joilla on yhteenlaskettuna yli 1300:n myymälän verkosto 12:sta eri maassa, etenkin Keski-ja Itä-Euroopan alueella.