Tallinnan Ivo Nikkolo vaatekaupat

Virolaista, uniikkia muotia parhaimmillaan edustavalla Ivo Nikkolo tuotemerkillä on Tallinnassa kaikkiaan neljä myymälää, vanhassakaupungissa sekä suurten kauppakeskusten yhteydessä.

Brändin perusti virolainen muotisuunnittelija Ivo Nikkolo, ja suuren suosion myötä yrityksen hankki omistukseensa Baltika Group vuonna 2006.

Ivo Nikkolo vaatekauppa Tallinna

Baltika Group operoi muista kuuluisista tallinnalaisista vaatekaupan ketjuista Monton, Mosaic, Bastion, sekä Baltman myymälöitä.

Ivo Nikkolo tuotemerkki tunnetaan parhaiten korkealaatuisista naisten liikepukeutumisen ja tapahtumavaatetuksen kokoelmistaan, jotka on suunnattu älykkäille ja hienostuneille, pukeutumisella yksilöllisyyttään ilmaisemaan haluaville naisille.

Brändin edustama korkea laatutaso näkyy niin vaatekokoelmissa, myymäläympäristössä, kuin myös kauppojen asiakaspalvelussakin.

Kukin myymälä omaa tarjoaa tuotemerkille ominaisen, hieman loungemaisen shoppailutilan, jossa yhdistyvät hienostuneet ja trendikkäät harmaan, valkoisen, ja fuksianpunaisen värisävyt.

Ivo Nikkolo kokoelmat ovat myynnissä Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, sekä Ukrainassa, ja löydät niitä tukkumyyntikanavien kautta myös Suomesta.

Ivo Nikkolo Kristiine Keskus Tallinnassa

Ivo Nikkolon myymälät Tallinnassa

Ivo Nikkolo Suur-Karja 14
Suur-Karja 14
10140 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-19, la klo 10-17, su klo 11-16

Ivo Nikkolo Rocca al Mare Keskus
Paldiski maantee 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21

Ivo Nikkolo Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21

Ivo Nikkolo Viru Keskus
Viru Väljak 4/6
10148 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21

Ivo Nikkolo tuotemerkin historia

Ivo Nikkolo on yksi vanhimmista ja ainutlaatuisimmista virolaisista designer-tuotemerkeistä.

Vuonna 1994 perustettu tuotemerkki juhlistikin 20-vuotista taipalettaan vuonna 2014.

Ivo Nikkolo kokoelmat on suunniteltu soveltumaan modernin naisen suuriin vaatimuksiin ja elämäntyyliin – tarjoten alkuperäistä designiä, laadukkaita eurooppalaisia kankaita, sekä korkeinta laatua edustavaa tuotantoa.

Brändi on tunnettu originaaleista designeistaan, joissa yhdistyvät panostus yksityiskohtiin, leikkisyys, sekä aidosti elegantit klassiset tyylit.

Idea tuotemerkistä sai alkunsa jo Viron neuvostoaikoina, jolloin kuluttajat olivat tottuneet pärjäämään erittäin vähällä, mutta alkoivat Viron uudelleen itsenäistyttyä arvostaa laadukasta muotisuunnittelua.

Ivo Nikkolo, Kirke Aron ja Jüri Siim ottivat noina aikoina rohkean ensimmäisen askeleen, luoden vaatekokoelman sekä miehille että naisille, joka – huolimatta Ivo Nikkolon vaatimattomasta luonteesta – nimettiin hänen mukaansa.

Keväällä 1994 Tallinnaan avattiin ensimmäinen Ivo Nikkolo myymälä myymään näutä kokoelmia, Suur-Karja kadun varrelle vanhaakaupunkia.

Ivo Nikkolo brändiä ovat alusta saakka kuvanneet määrätietoinen visio sekä täsmällinen tyylitietoisuus.

Ketjun naistenmuodin kokoelma, joka on suunnattu kiireisille ja itsevarmoille naisille, on klassinen kokonaisuus, sisältäen odottamattomia ja leikkisiä yksityiskohtia, jotka aikaansaavat elämyksiä.

Tuotemerkki laajeni Suomeen vuonna 1996 ja vuonna 1998 myös Ruotsiin, jossa Ivo Nikkolo avasi osaston eurooppalaisten huippumuotitalojen rinnalle NK tavarataloon.

Kun Ivo Nikkolo liittyi osaksi Baltika Group konsernia vuonna 2006, tämän muutoksen perimmäinen tarkoitus oli auttaa muotiketjun lisäkehittämisen sekä laajentumisen suhteen.

Nykyään voit ostaa Ivo Nikkolon kokoelmia 38:sta myyntipisteestä Baltian maiden alueella, Skandinaviassa, sekä Venäjällä. Ostoksia voi tehdä myös kätevän nettikaupan kautta.

Minne tahansa tuotemerkki onkaan laajentunut, Ivo Nikkolo on nopeasti saanut kussakin kohdemaassaan laajan joukon ihailijoita – naisista, jotka arvostavat uudenlaisia versioita klassikoista, tarkkaan harkitusti valittuja kankaita, sekä yksityiskohtiin panostamista.

Ivo Nikkolon kokoelmia luovat muotisuunnittelijat Eve Hanson sekä Britta Laumets, jotka jatkavat tuotemerkin alkuperäistä tyyliä.

Nykyään Ivo Nikkolon myymälöissä on tarjolla vain naistenmuodin kokoelma.

Sekä Ivo Nikkololle itselleen että Eve Hansonille on myönnetty virolainen muotisuunnittelun palkinto “Kuldnõel”, vuoden parhaasta kokoelmasta.

He molemmat jakavat mieltymyksen yksinkertaisiin linjoihin yhdistettynä eksklusiivisiin kankaisiin.

Tuotemerkkiä arvostetaan Baltian maiden ohella myös muualla muotimaailman keskuudessa – esimerkiksi muotitrendejä ennakoiva organisaatio WGSN on useaan kertaan nimittänyt Ivo Nikkolon imagokampanjan maailman parhaimpiin kuuluvaksi.