Tallinnan Jack & Jones vaatekaupat

Miesten vaatteita myyvä tanskalainen Jack & Jones vaateliikeketju on mukana Tallinnan muotimarkkinoilla kahdella myymälällä (Rocca al Mare ja Kristiine Keskus).

Ketjun toimipaikat kauppaavat laajaa valikoimaa trendikkäitä miesten vaatteita.

Jack & Jones TallinnaJack & Jones kokoelmat suunnitellaan pääosin Tanskassa, joka rikastaa kutakin hyllyiltä löytyvää tyyliä skandinaavisella yksinkertaisuudella ja ainutlaatuisuudella.

Keskeisin myymälöissä myytävistä tuotelinjoista on Jack & Jonesin farkkumuodin kokoelma, joka pyrkii esittelemään alkuperäisiä huippulaatuisia tuotteita laajemmalle yleisölle.

Elämänfilosofiana Jack & Jones edustaa ajatonta tyylikkyyttä, vapauttavaa muotia, sekä itsevarmuutta.

Tarinana Jack & Jones ketju sai alkunsa vuonna 1990, kun ketjun omistava Bestseller-konserni esitteli tuotemerkin Oslon muotimessuilla vaatimattomalla, mutta huolellisesti kokoonpannulla nuorille miehille suunnatulla kokoelmalla.

Kun vastaanotto tälle uudelle tuotemerkille ylitti kaikki odotukset, Bestseller-konserni teki Jack & Jonesista pysyvän osan toimintaansa.

Seuranneina vuosina brändi osoittautuu yhdeksi markkinoiden voimakkaimmista farkkumuodin merkeistä, avaten useita satoja myymälöitä nopeassa ajassa.

Nykyään Jack & Jones on yksi Euroopan johtavia miesten vaatteiden tuottajia, jolla on yli 1000 myymälää 38:ssa maassa.

Farkkumuoti on edelleen ketjun toiminnan tukiranka, mutta kokonaisuutena myymälöissä on tarjolla viittä eri uniikkia tuotemerkkiä: Jack & Jones Vintage Clothing, Premium by Jack & Jones, Originals by Jack & Jones, Core by Jack & Jones, sekä Jack & Jones Tech.

Kunkin tuotemerkin mallistoista vastaavat itsenäiset design-tiimit, omilla ideoillaan, konsepteillaan, ja designeillaan.

Lisäksi kukin tuotemerkki tarjoaa täyden valikoiman vaatteita, asusteita, sekä jalkineita kaikille miehille ja kaikkiin tilanteisiin.

Tallinnan Jack & Jones myymälät

Jack & Jones Kristiine Keskus TallinnaJack & Jones Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.jackjones.com

Kristiine ostoskeskuksen Jack & Jones myymälä toimii paikan toisesta kerroksesta käsin.

Tarkkaan ottaen löydät myymälän Vero Moda naisten vaatteiden putiikin ja Dshop by Desigual vaateliikkeen välisestä liiketilasta.

Samasta kerroksesta löytyy samantyylisistä vaateliikkeistä myös Gas Jeans, Levi’s, sekä Mustang.

Kaiken kaikkiaan Kristiinessä on noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 m2 kokoisella pinta-alalla.

Jack & Jones Rocca al Mare TallinnaJack & Jones / Vero Moda Rocca al Mare
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
www.jackjones.com

Rocca al Mare kauppakeskuksen Jack & Jones putiikki toimii samoissa tiloissa Vero Moda naistenvaate myymälän kanssa, rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Myymälä on sijoitettu toisessa kerroksessa Mango ja Noa Noa vaatekauppojen väliin.

Löydät samasta kerroksesta myös toimipaikkoja vaatekauppaketjuille kuten Denim Dream, Guess, ja New Yorker.

Ostoskeskuksena Rocca al Mare on muutoin yksi Tallinnan suurimpia, sisältäen yli 170 myymälää ja palvelua yli 57 000 neliömetrin alueella.

Jack & Jones myymälät muualla Virossa

Jack & Jones Narva
Tallinna mnt. 19C
20303 Narva
www.jackjones.com

Jack & Jones Tartu
Turu tn. 2
51014 Tartto
www.jackjones.com

Jack & Jones myymälän tuotemerkit

Jack & Jones ketjun kautta myydään tuotteita viidessä erilaisessa tuotemerkissä.

Ketjun toiveena on luoda myymälä, jossa on jotain jokaiselle miehelle ja jokaiseen tilanteeseen.

Kukin tuotemerkki on itsenäisen design-tiimin suunnittelema, omine ideoineen konseptien ja designien suhteen.

Kaikkien viiden tuotemerkin kokoelmat kattavat täyden valikoiman vaatteita, asusteita, sekä jalkineita, joiden avulla on helppoa toteuttaa täydellinen tyylikokonaisuus.

ORIGINALS by JACK & JONES ottaa inspiraationsa indie-kulttuurista ja urbaanista pop-kulttuurista.

Tyyli on luonteeltaan nuorekasta ja huoletonta, jossa referensseinä ovat kaikki tekijät, jotka vaikuttavat nykytrendeihin.

Tuotemerkki on tarkoitettu asiakkaille, jotka uskaltavat olla uskaliaita ja rohkeita, eivätkä pelkää erottua massasta.

Brändin pyrkimyksenä on olla muodin urannuurtaja, tarjoten ajanmukaisia ja korkealaatuisia tuotteita, sekoituksella värejä ja tyylejä, joista jokainen voi räätälöidä oman, yksilöllisen vaatetuskokonaisuutensa.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING on puolestaan farkkumuodin todellinen sielu.

Tuotemerkin suunnittelu elvyttää aitoja vuosikertamuodin vaatekappaleita, tarkoituksena jälleenluoda pesuja, leikkauksia, ja kankaita, jotka heijastavat tiettyjä historiallisia periodeja.

Luodut vaatteet eivät seuraa trendejä, vaan pysyvät uskollisina niille vaatekappaleille, joita käyttivät menneiden aikojen tyyli-ikonit.

CORE by JACK & JONES on ketjun nuorisomuodin eturivin tuotemerkki, jonka asiakaskunta koostuu yksityiskohdista ja grafiikoista välittävistä muodintuntijoista.

Tuotteita ovat inspiroineet ajankohtaisen katumuodin tyylit, ja ne tehdään urbaania elämäntyyliä varten.

Kunkin tyylin keskeisenä elementtinä ovat innovatiiviset yksityiskohdat, jotka toteutetaan korkealaatuisilla kankailla ja selkeillä & puhtailla viimeistelyillä.

Yksityiskohdista löytyy voimakkaita viitteitä työvaatteisiin, ja yhdistettynä nykyaikaisiin kankaisiin, niiden käytännölliset leikkaukset tekevät designeista innovatiivisia ja piristäviä.

Tuotteiden väripaletti on minimalistinen, fokuksena ollessa muutamassa voimakkaassa värissä, ja painotuksena kokoelman grafiikkasarja.

PREMIUM by JACK & JONES edustaa todellisen herrasmiehen elämäntyyliä.

Premium vaatteet juhlistavat parhainta laatua, niin käsityöläistaidossa kuin kankaissakin, kokoelmien perustuen valikoimaan ajattomia klassikkoja, moderneissa, kauden trendien asianyhteyksissään, sisältäen lisäksi täyden valikoiman vaatekaapin perustuotteita.

Filosofiana tuotemerkissä ovat viimeistellyltä näyttäminen sekä fiksu elämäntyyli.

Tunnelma vaatekappaleiden suhteen on nykyaikainen ja klassinen, jossa tasapainottuvat täydellisesti vapaa-ajan rentous ja urbaani sofistikaatio, kunkin pienen yksityiskohdan ollessa merkittävä täydellisyyden pyrkimyksessä.

JACK & JONES TECH tarjoaa valikoimaa erittäin funktionaalisia vaatekappaleita ja arkityylejä, jotka soveltuvat aktiiviseen elämäntyyliin.

Tuotemerkki on omistettu luomaan korkealaatuisia tuotteita ja edustamaan parasta mahdollista käyttömukavuutta jokapäiväiseen elämään.

Kokoelmiin kuuluu jokasään perusvaatteita kuten toiminnallisista kankaista valmistettuja ulkotakkeja, shortseja, ja painokuvioisia t-paitoja.