Tallinnan Jahonts korukaupat

Latvialainen korukauppaketju Jahonts on Tallinnassa viiden toimipaikan voimin, mukana myymälä Solaris kauppakeskuksessa.

Jahonts koruliikkeet tarjoavat erinomaisen kulta-ja hopeakorujen valikoiman, sekä jalokivi- ja puolijalokivikoruja, helmiä, ja arvoruokailuvälineitä.

Jahonts TallinnaTarjolla on muun muassa kultaisia ja hopeaisia ketjuja, rannerenkaita, kaulakoruja, rintaneuloja, korvakoruja, kalvosinnappeja, solmioneuloja, sekä ruokailuvälineitä.

Jalokivi-ja puolijalokivikoruista suosittuja ovat mm. timantit, helmet, safiirit, rubiinit, ja topaasit.

Mikäli pidät klassisista ja hienostuneista luksustuotteista, Jahontsin tuotevalikoimasta löytyy tähän makuun soveltuvia briljantteja sekä valkoisen, keltaisen, ja punaisen kullan koruja jalokivillä ja puolijalokivillä.

Kokonaisuutena ketjun tavoitteena on hankkia asiakkailleen laajin valikoima korkealaatuisia koruja ja oheistuotteita, joilla elämän voi tehdä tyylikkäämmäksi, mahtavammaksi, sekä kauniimmaksi.

Jahontsista löytyvät lisäksi erilaiset korujen pakkaukset, esimerkiksi matkamuistoiksi tai muistopalkinnoksi: muun muassa sametti-, paperi-, satiini-, ja luonnonpuulaatikkoja sekä samettipusseja.

Tallinnan Jahonts myymälät

Jahonts Kristiine Keskus TallinnaJahonts Kristiine Keskus
Endla 45
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
10615 Tallinna
www.jahonts.com

Jahonts koruliike osana Kristiine kauppakeskusta toimii rakennuskompleksin ensimmäisessä kerroksessa.

Ensimmäisen kerroksen puitteissa myymälä on sijoitettu Stenders kosmetiikkamyymälän ja Taibula lelukaupan väliseen liiketilaan.

Muita korukauppoja samassa kerroksessa ovat Aurum, Claire Boutique, Expressions, ja Goldtime.

Jahonts Ülemiste Keskus TallinnaJahonts Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.jahonts.com

Ülemiste Keskus, Tallinnan suurin kauppakeskus joka on ollut avoinna huhtikuusta 2004, sisältää yhden Jahonts ketjun myymälöistä.

Kaikkiaan kauppakeskuksessa on yli 210 myymälää ja palvelua, mukaanlukien Tallinnan parhain valikoima kenkäkauppoja.

Keskuksen omistaa norjalainen kiinsteistökehitysyhtiö Linstow International, jolla on viisi ostoskeskusta myös Riian kaupungissa, Latviassa.

Jahonts Viru Keskus TallinnaJahonts Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukiolojat: ma-su klo 9-21
www.jahonts.com

Vuonna 2004 avattu Viru Keskus sijaitsee erinomaisella paikalla Tallinnan turistien kannalta, aivan kaupungin ydinkeskustassa, Viru-aukiolla.

Keskus tarjoaa Jahonts koruliike mukaanlukien 109 myymälää ja palvelua, mukaanlukien Baltian maiden suurimman kirjakaupan, katolla olevan elokuvateatterin, ja pohjakerroksen bussiaseman.

Virukeskus tunnetaan etenkin kosmetiikka-ja koruliikkeiden valikoimastaan, joka on Baltian maiden kauppakeskusten parhaimmistoa.

Jahonts Järve Keskus
Pärnu mnt 238
11624 Tallinna
Aukiolojat: ma-su klo 10-21
www.jahonts.com

Jahonts Solaris
Estonia pst. 9
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.jahonts.com

Jälleenmyyntipisteiden ohella Jahonts on toiminut jo vuodesta 2000 saakka lisäksi tukkumyynnin parissa.

Firman asiakaskunta korujen tukkumyynnin suhteen koostuu korujen vähittäismyymälöistä, taidesalongeista, panttilainaamoista, sekä pakkaus-ja mainosyhtiöistä.