Tallinnan Jysk huonekaluliikkeet

Tanskalaisella Jysk huonekalukaupan ketjulla on Tallinnassa neljä myymälää, mukana toimipaikka Lasnamäe Centrumin tiloissa.

Jysk myymälöistä voit löytää huonekaluja sekä sisätiloihin että puutarhaan.

Jysk TallinnaTuotevalikoimaan sisältyy laaja valikoima vuodevaatteita, korkealaatuisia patjoja, tyynyjä, peittoja ja verhoja.

Luodaksesi erikoisen tunnelman kotiisi, Jysk on laittanut hyllyilleen joukon soveltuvia oheistuotteita: koreja, varasto-arkkuja, kynttilöitä, vaaseja, pöytäliinoja, pöytäkalustoja jne.

Tanskasta alkunsa saaneen Jyskin tavoitteena on tarjota erinomaista valikoimaa huonekalutuotteita kodin kaikkeisiin huoneisiin, joka on tehnyt yhtiöstä yhden Euroopan tärkeistä alan ketjuista.

Jysk perustettiin vuonna 1979, kun yhtiön perustaja ja omistaja Lars Larsen avasi ensimmäisen myymälän Tanskassa. Jo alusta asti ketjun tarkoituksena oli tarjota yksinkertaisesti erinomaista valikoimaa tuotteita.

Tätä nykyä Jysk-konserniin kuuluu yli 2050 myymälää 36:ssa maassa: Tanska, Norja, Ruotsi, Puola, Tsekki, Unkari, Hollanti, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Islanti, Kanada…

…Grönlanti, Färsaaret, Viro, Liettua, Latvia, Ukraina, Bulgaria, Kosovo, Kazakstan, Slovakia, Romania, Ranska, Makedonia, Kroatia, Italia, Espanja, Bosnia ja Hertsegovina, Kiina, Serbia, Armenia, ja Indonesia.

Baltian ensimmäinen Jysk avasi ovensa vuonna 2001, kun ketjun toimipaikka aloitti toimintansa Latvian Alfa kauppakeskuksen tiloissa franchise-pohjalta.

Tallinnan Jysk myymälät

Jysk Kristiine Keskus TallinnaJysk Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.jysk.ee

Jysk huonekaluliike osana Kristiine keskusta on sijoitettu paikan ensimmäiseen kerrokseen.

Ensimmäisen kerroksen puitteissa myymälä löytyy Nordea pankkikonttorin ja Charlot toimistotarvikemyymälän välisestä liiketilasta.

Kotiin tuotteiden ostamisen suhteen ostoskeskuksesta löytyvät myös kaupat ketjuille kuten Home & Gourmet, Top Shop, ja Euronics.

Kaikkiaan kauppakeskuksessa on noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin kokoisella alueella.

Jysk Lasnamäe Centrum
Mustakivi 13
13619 Tallinna
www.jysk.ee

Jysk Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.jysk.ee

Jysk Haabersti
Haabersti 1
13516 Tallinna
www.jysk.ee

Jysk myymälät muualla Virossa

Jysk Pärnu Kaubanduskeskus Kaubamajakas
Papiniidu 8/10
80042 Pärnu
www.jysk.ee

Jysk Tartu Kaubandus – ja vabaajakeskus Eeden
Kalda tee 1C
50703 Tartto
www.jysk.ee

Jysk Tartu Lõunakeskus
Ringtee 75
51014 Tartto
www.jysk.ee

Jysk Narva Fama Keskus
Tallinna mnt. 19
20303 Narva
www.jysk.ee

Jyskin perustaja Lars Larsen

Lars Larsen syntyi luoteis-Tanskassa, viettäen oppiaikansa alalla kangaskaupassa.

Hän myöhemmin siirtyi huonekalu-alalle, jossa hän kehitteli idean omien vuodevaatteita kauppaavien myymälöidensä avaamisesta.

Hänellä ei ollut käytännössä ollenkaan rahaa, mutta runsaasti ideoita.

Kunnianhimoinen nuori yrittäjä löysi pian joukon tavarantoimittajia sekä pankin, joka oli valmis tukemaan hänen pyrkimyksiään.

Kyseessä oli pieni tanskalaisen Norresundby pankin konttori, jonka kanssa Lars asioi edelleen.

Lars Larsenin visiona oli alusta asti muodostaa myymäläketju, ja konseptin saaminen alulle oli hänelle tärkeämpi kuin ensimmäisen myymälän sijainnin valinta.

Ensimmäinen myymälä avasi ovensa jutlantilaisessa Århusin kaupungissa huhtikuun 2, 1979.

Larsen on edelleen Jysk konsernin ja sen tytäryhtiöiden omistaja, yhtiöön kuuluessa yhtiöitä useissa eri maissa, Jysk tuotemerkin ohella myös nimien Dänisches Bettenlager ja Bettenwelt alla (Saksassa ja Itävallassa).

Lars Larsen omistaa Jysk konsernin ohella muitakin yrityksiä.

Näihn muihin yhtiöihin kuuluvat Bolia.com (internet-myymälä huonekaluille), Interior Direct (hotellisisustuksen ja konferenssitilojen huonekalumyymälä), sekä Himmerland Golf & Spa Resort (golf-keskus & hotelli).

Voit lukea Lars Larsenin koko tarinan hänen vuonna 2004 julkaistusta omaelämänkerrastaan, “Hello, My Name is Lars Larsen”, joka on luettavissa kokonaisuudessaan (ilmaiseksi) Jysk.com sivuston kautta.