Tallinnan K.U.L.D. koruliike

K.U.L.D. koruliike, joka toimii Rocca al Maren kauppakeskuksessa Tallinnassa, tarjoaa klassisia ja nykyaikaisia koruja, joissa yhdistyy cocktail intohimoa sekä hienostunutta eleganssia.

Koruliikkeen kokoelmat on valittu antamaan vaativille asiakkaille laajan valikoiman kulta-ja hopeakoruja, koruja jalokivillä, sekä kihla-ja hääsormuksia.

K.U.L.D. TallinnaEnsimmäistä kertaa Virossa, asiakkaat voivat ostaa K.U.L.D. liikkeestä myös
trendikkäitä Thomas Sabon muotikoruja sekä Misaki koruvalmistajan viimeisimmän kokoelman tuotteita.

Myymälässä on tarjolla lisäksi erinomainen valikoima korkealuokkaisia kelloja tuotemerkeiltä Breitling, Tag Heuer, Raymond Weil, Frederique Constant, Certina ja Emporio Armani.

K.U.L.D. Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.kuld.info

K.U.L.D. myymälä löytyy kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta, Juveel koruliikkeen vierestä.

K.U.L.D. Rocca al Mare TallinnaMyymälä on kunnianosoitus elegantille, arvostetulle, ja aina mystiselle korujen maailmalle.

K.U.L.D. putiikin korukokoelmat on valittu kunkin esineen tarjoaman ainutlaatuisen tarinan vuoksi, joka tekee korusta yksilöllisen.

Kauppa tarjoaa kaikkein vaativimmillekin aisteille nautittavan kokemuksen.

Tuotevalikoimaa ovat inspiroineet kirkkaat, klassiset linjat, mukana innovatiivisia, tuoreita tyylejä ja uskaltavia, trendikkäitä koruja.

Liike tunnetaankin valikoimistaan klassisen ja modernin maailman korujen yhdistelmiä, joissa intohimo ja pidättyvyys kohtaavat.

Voit käyttää liikkeessä hyväksesi myös kultasepän palveluja, korujen korjaamiseen ja muihin kultasepän töihin.

Rocca al Mare kauppakeskus avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1998, jolloin se oli lajissaan ensimmäinen ja myös pitkään suurin ostoskeskus.

Keskuksen hankki omistukseensa vuonna 2005 suomalainen kiinteistösijoitusyhtiö Citycon Oyj, joka on erikoistunut kauppakeskusten kehittämiseen ja hallinnointiin.

Cityconin alullepanemat uudistukset tulivat julkisuuteen 1. lokakuuta 2008, jolloin avattiin ensimmäinen uudistettu osio Rocca al Maren ostoskeskusta.

Toukokuussa 2009 avattiin puolestaan uusi muotisektio kauppakeskusta, keskuksen vasemmanpuoleisessa siivessä, josta löytyy edustettuina laaja valikoima kansainvälisiä sekä virolaisia brändejä.

Kokonaan uudistettu Rocca al Mare kauppakeskus toivotti ensimmäiset asiakkaat tiloihinsa alkaen syksystä 2009.

Nykyään tiloista löytyy K.U.L.D. putiikin ohella yli 170 myymälän valikoima, yli 57 000 m2:n liiketilan alueella.

Kaikkein viimeisimmin avattu sektio keskusta sisältää useita brändiliikkeitä, mukaanlukien putiikin korkealuokkaiselle I.L.U tuotemerkille sekä Rocca al Mare kauneushoitolan.

Keskuksen viehättävyyttä lisäävät laaja ja monipuolinen valikoima ravintoloita, edustaen erilaisia keittiökulttuureja.

Yhteensä Rocca al Mare keskuksesta löytyy edustettuina useita satoja tuotemerkkejä, joista monet toimivat Virossa vain tämän ostoskeskuksen tiloissa.

Rocca al Maren myymälät on koordinoitu värein ja teemoin, ainutlaatuisesti Viron puitteissa, joka tekee asiakkaille helpoksi löytää tuotteita ja palveluita.

Kaikki keskuksen asiakkaat voivat hyödyntää ilmaista vaatesäilytys palvelua, kuin myös yli 1300:lle autolle varattuja parkkitiloja.