Tallinnan Kalake akvaariokauppa

Akvaariokauppa Kalake toimii Tallinnassa osana modernin Rocca al Maren kauppakeskusta, Paldiski maantee pääväylän varrella kaupunkia.

Kalake on yksi harvoista virolaisista akvaariotuotteisiin erikoistuneista lemmikkieläinkaupoista.

Kalaka akvaariokauppa TallinnaMyymälän tarjontaan kuuluvat etenkin laaja valikoima erilaisia ja eri käyttötarkoituksiin valmistettuja akvaarioita, kuin myös akvaariokalat.

Voit ostaa Kalake kaupasta lisäksi akvaarioiden huoltamiseen tarkoitettuja tuotteita ja akvaariokalojen ruokintaan ja hoitoon liittyviä varusteita & tuotteita.

Mikäli tarvitset opastusta tarpeisiisi soveltuviin tuotteisiin, Kalaken asiantunteva ja ystävällinen henkilöstö voi auttaa sinua valinnoissasi.

Kaupasta löytyvään valikoimaan kuuluvat esimerkiksi tuotemerkit Eheim, JBL, Akvastabil, Seachem, Easy-Life, Tropic Marin, AquaMedic, AquaLight, Korallen-Zucht, ja Tropica Aquarium Plants.

Tuotekategioista tarjoola ovat mm. akvaariokalat, akvaariot, akvaariosarjat, akvaarioiden hoitotuotteet, CO2 varusteet, veden viilentäjät, lämmittimet, veden suodattimet, vesipumput, ruoan jakelulaitteet, valaisimet, ja paljon muuta.

Voit tutustua osaan Kalaken tuotevalikoimasta ja tuotteiden hintoihin myymälän verkkokaupan kautta, osoitteessa pood.kalake.ee/store/.

Kalake Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.kalake.ee

Kalaka Rocca al Mare TallinnaKalake akvaariokauppa sijaitsee Rocca al Mare kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, KIKA ja Lillede Villa kauppapaikkojen vieressä.

Vieressä oleva KIKA on itse asiassa kattavan valikoiman sisältävä lemmikkieläinkauppa, josta löydät tarvikkeita myös akvaarioiden suhteen.

Rocca al Mare, joka kuuluu suomalaisen kiinteistöyhtiö Citycon Oyj:n omistuksiin, on ollut avoinna vuodesta 1998.

Keskuksesta löytyy yhteensä yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Ostoskeskus tunnetaan etenkin edustettuina olevista sadoista maailman tärkeimmistä tuotemerkeistä, joista useita saa ostettua Virossa vain Rocca al Maren tiloista.