Tallinnan Karnaluks käsityökauppa

Karnaluks on suomalaisten Tallinnan matkalaisten keskuudessa kuuluisa ompelu-ja käsityökauppa, joka toimii K.A. Hermanni 1 osoitteessa olevan tukkumyymälän lisäksi myös netissä.

Paikan kilpailuetuihin muihin Tallinnan käsityökauppoihin verrattuna on etenkin sen tuotteiden laaja valikoima, tuhansia erilaisia tuotteita useissa värisävyissä ja kuoseissa.

Esimerkiksi nettikaupan (www.kl24.ee) kautta tuotevalikoiman koko on yhteensä yli 65 000 tuotetta, ja valikoimaa täydennetään – niin tukkumyymälässä kuin nettikaupassakin – joka viikko.

Karnaluks Tallinna

Sekä showroom myymälää että www.kl24.ee nettikauppaa pyörittää OÜ Karnaluks, joka on vuodesta 1997 toiminnassa ollut virolainen ompelutekniikka ja -tarvikealan perheyhtiö.

Nykyään firma, jonka palveluksessa on kaikkiaan 12 työntekijää, on keskittynyt etenkin ompelu-ja käsityötarvikkeiden maahantuontiin ja tukkukauppaan.

Maahantuontia tapahtuu laajalta alueelta maailmaa, mukana alihankkijoita Euroopasta, Aasiasta, ja Lähi-Idästä, joiden ansiosta firman tuotteet on hinnoiteltu erinomaiseen hinta-laatu-suhteeseen.

Nettikauppa www.kl24.ee on Karnaluksin vuodesta 2007 toiminnassa ollut tavaramerkki, josta löytyy myös suomenkielinen versio Suomesta käsin ostoksia tekeville.

Erinomaisen valikoiman ja hyvän hinta-laatu-suhteen lisäksi Karnaluks panostaa tuotteissaan ekologisuuteen, eettisyyteen, sekä perinteisiin.

Nämä arvot näkyvät mm. ekologisten pakkausten suosimisena, ja samaa lähestymistapaa käyttävien yhteistyökumppaneiden toiminnassa hyödyntämisenä.

Karnaluks showroom/tukkumyymälä
K.A. Hermanni 1
10121 Tallinna
Aukioloajat: maanantai – perjantai klo 9-17 ja lauantai klo 9-15

Karnaluksin nettikaupan (www.kl24.ee) tuotevalikoiman pääkategoriat:

Siemenhelmet, putkihelmet, Rocailles
Lasihelmet
Akryylihelmet
Muovihelmet
Kameet (tekohartseihin)
Polymeerisavihelmet
Puuhelmet
Jalokivihelmet
Keraamiset helmet
Kuorihelmet
Makean veden helmet
Tekstiilipäällysteiset helmet
Pandora-tyyliset helmet
Metalliset helmet, tekojalokivihelmet
Tekojalokivet (Swarovski)
Ommeltavat dekoratiiviset kuviot
Paljetit
Sulat
Koriste-osat
Ketjut
Langat, kaapelit
Kierteet, hehkulangat, kumikierteet
Nauhat, nahkanauhat
Liimit ja kiinnitysaineet
Testerit, kiillotusaineet, ja muut kemikaalit
Työkalut ja laitteet
Varastointilaatikot
Lahjalaukut
Kirjat, CD:t, ja DVD:t

Jos olet ostamassa nettikaupan kautta tuotteita Suomeen, muista lukea ensin ostamisohjeet kaupan nettisivujen “Tellimisinfo” osiosta (www.helmic.ee/tellimisinfo/), alakohdasta “Tässä ohjeet suomeksi:“.