Tallinnan Kingitus.ee palvelupisteet

Elämyslahjojen myyntiketju Kingitus.ee ylläpitää palvelupisteitä Tallinnassa Kristiine Keskus ja Rocca al Mare ostoskeskusten tiloissa.

Kingitus.ee on Viron suurin lahjapalvelujen tuottaja, jolla on tarjolla laaja valikoima erilaisia elämyksiin perustuvia palveluita.

Kingitus.ee TallinnaKetju, joka toimii myös Suomessa (nimellä ElamysLahjat.fi) antaa mahdollisuuden ostaa lahjaksi elämyksiä, jotka eivät unohdu milloinkaan.

Tälläinen lahjapalvelu voi olla vaikkapa unohtumattoman kuuma-ilmapallolla tehdyn lennon, adrenaliinia täynnä olevan laskuvarjohypyn, tai huippuravintolassa toteutetun romanttisen illallisen muodossa.

Tarjolla on myös esimerkiksi varjoliitoja, kilpa-autoiluja, kokkauskursseja, hierontoja – ja paljon muuta, yhteensä yli 700 erilaista vaihtoehtoa.

Voit tutustua kaikkiin näihin vaihtoehtoihin ketjun verkkosivujen (kingitus.ee) kautta tai kussakin myyntipisteessä, joista jälkimmäisessä etuna on asiantunteva asiakaspalvelija.

Vuonna 2006 perustetulla ketjulla on nykyään toimintaa Viron ohella Suomessa, Liettuassa, Latviassa, Puolassa, Ruotsissa, Englannissa, ja Meksikossa.

Vuosien yli ketju on järjestänyt elämyksellisiä lahjapalveluita yli 400 000 asiakkaille.

Virossa lahjapalveluja ketjulle tuottavat muun muassa Kalev SPA, Tallink Aqua SPA, LaitseRallyPark, Nõmme seikluspark, Al Mare Bowling, Taktikalise laskmise keskus, Auto24ring, Grand Rose Spa, ja Veinimaailm.

Tallinnan Kingitus.ee toimipaikat

Kingitus.ee Rocca al Mare TallinnaKingitus.ee Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.kingitus.ee

Rocca al Mare kauppakeskuksesta löytyy Kingitus.ee palvelupiste, rakennuskompleksin ensimmäisestä kerroksesta, Tele 2 myymälää vastapäätä, kävelykäytävän varrella.

Kauppakeskus sisältää kaikkiaan yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin kokoisella alueella.

Rocca al Mare, joka on ollut avoinna vuodesta 1998, tunnetaan sadoista edustettuina olevista maailmanluokan tuotemerkeistään, joista useita ei saa ostettua mistään muualta Viron alueella.

Kingitus.ee Kristiine Keskus TallinnaKingitus.ee Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.kingitus.ee

Kingitus.ee palvelupiste sijaitsee keskeisellä paikalla Kristiine Keskus ostoskeskusta, ensimmäisestä kerroksesta, Prisma myymälän vierestä ja Ideaal Kosmeetika myymälää vastapäätä.

Kristiine Keskus, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1999, koostuu kaikkiaan noin 170:stä myymälästä ja palvelusta, noin 43 700 m2 pinta-alalla.

Keskuksen omistaa nykyisin suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon Oyj, jonka muihin Tallinnan kauppakeskuksiin kuuluvat Rocca al Mare ja Magistral.

Kristiine tunnetaan kaupungissa vierailevien keskuudessa etenkin muodin keskuksena, sillä muotiputiikkeja on yhteensä noin sadan erilaisen vaihtoehdon valikoima tutustuttavaksi.