Tallinnan Kingituste Kiirabi lahjatavarakauppa

Lahjatavaroihin ja design-esineisiin erikoistunut Kingituste Kiirabi löytyy Tallinnan kaupungista Ülemiste kauppakeskuksen yhteydestä.

Myymälän valikoimat kattavat mielenkiintoiset, käytännölliset, huumoripitoiset, sekä ainutlaatuiset lahjatuotteet, joita on mukava antaa ja kiva myös itse saada.

Kingituste Kiirabi lahjatavarakauppa Ülemiste Keskus TallinnaSuosittuihin tavarakategorioihin kuuluvat esimerkiksi design-tuotteet, kodin ja toimiston tavarat, matkamuistot, taontatuotteet, käsityöt, sytyttimet, korut, pelit, keramiikka, kuin myös puu-, nahka-, ja lasituotteet.

Tuotteita myydään lisäksi erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen, lahjapaketointien ollessa asiaankuuluvan hyvännäköisiä.

Useisiin lahjatavaroihin kuuluu mukaan taustatarina, esimerkiksi sen käyttötarkoituksesta tai historiasta, joka tekee lahjan antamisesta ja saamisesta aina mielenkiintoisempaa.

Kingituste Kiirabi ketjun tavoitteena on ollut johtavia lahjatavaroiden myyjiä Virossa, tarjoten asiakkailleen mielenkiintoisia tuotteita, joiden mukana siirtyy antajalta saajalle myös onnen tunnetta.

Design-lahjatuotteet: käyntikorttikotelot, taskumatit, ruoanlaittovälineet, viinitarvikkeet, termosmukit, pokerisetit, toimisto-apuvälineet, piiput, sytyttimet, tuhkakupit, viinalasit, korttipelit, taskulamput, korulaatikot, avaimenperät, rahapidikkeet, taskuveitset, jääkaappimagneetit, jne.

Käsityöt: Viron matkamuistot, olutpullon avaajat, kenkälusikat, korut, leikkuulaudat, rahalaatikot, löylykauhat, puuastiat, olutkannut, sarvet, lahjalaukut jne.

Aidosta nahasta valmistetut virolaiset tuotteet: salkut, kansiot, kukkarot, käyntikortinpidikkeet, luottokorttitaskut, housuvyöt, avaimenperät, nahkatuotteet, turkistuotteet jne.

Myymälän valikoimissa on kaikkiaan yli erilaista 1000 tuotetta.

Voit tutustua suureen osaan tuotevalikoimasta ja tuotteiden hintoihin Kingituste Kiirabin verkkokaupan kautta, osoitteessa www.kingiabi.ee.

Tallinnan Kingituste Kiirabi myymälät

Kingituste Kiirabi Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.kingiabi.ee

Kingituste Kiirabi myymälät muualla Virossa

Kingituste Kiirabi Tartu Lõunakeskus
Ringtee 75
50501 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.kingiabi.ee

Kingituste Kiirabi yhtiönä

Kingituste Kiirabi ketju perustettiin vuoden 2002 keväällä, ja myymälöitä operoi virolainen perhefirma Maine OÜ.

Ketju perustettiin tarjoamaan asiakkaille hauskoja, käytännöllisiä, yllättäviä, kauniita, kuin myös Virossa valmistettuja lahja-ja design-tuotteita.

Yhtiön toimintaa suunnitellessa firman perustajat hahmottelivat myymälöitä nopeiksi ja käteviksi ratkaisuiksi lahjatavaroiden hankinnoille, vaikka viime hetken hätätilaostoina, mistä johtuu nimi “Kingatuste Kiirabi”, suomeksi “Lahjatavara-ambulanssi”.

Ketjun ensimmäinen myymälä avattiin Tarton E-Kaubamajan puitteisiin elokuussa 2002, josta toiminta on sittemmin kaupungin sisällä siirtynyt Lõunakeskuksen tiloihin.

Myymälöistä löytyy suuri valikoima alkuperäisiä, käytännöllisiä, ja aidoista materiaaleista valmistettuja tuotteita laajalla hintaskaalalla, joita on mukava antaa ja saada lahjaksi.

Toimipaikat on aina sijoitettu strategisesti hyvien parkkeeraustilojen yhteyteen sekä lähelle kukkakauppoja.