Tallinnan Koltsi Kaminad takkakauppa

Takkoihin ja kamiinoihin erikoistunut Koltsi Kaminad myymälä toimii Tallinnan Järve Keskus kauppakeskuksen tiloista käsin.

Pärnu maantee kadun varrella oleva Järve Keskus on tunnettu varsinkin Viron suurimmasta keskittymästään sisustus-ja huonekaluliikkeitä.

Koltsi Kaminad Järve Keskus TallinnaKoltsi Kaminad myy ja asentaa sisätakkoja, rakentaa ja suunnittelee ulkoisia tulisijoja, sekä myy ja asentaa luonnollisia ja koristeellisia kiviä.

Myymälän palveluihin kuuluvat lisäksi energiaa säästävien hormien, savutorvijärjestelmien, ja takkakoteloiden myynti sekä asennus.

Tuotemerkkien suhteen Koltsi Kaminad kauppa edustaa alan brändejä kuten Romotop, Invicta, Laude,l Skamol, Cebud M-design, Schmid, Nordpeis, Steko, Dovre, ja Vilpra.

Voit tutustua yhtiön koko tuotevalikoimaan ja tuotekuvauksiin valokuvineen paikan virallisten verkkosivujen kautta, osoitteessa www.KoltsiKaminad.ee.

Verkkosivuilta löytyy myös Koltsi Kaminadin toteutettujen referenssitöiden kuvagalleria ja tuotteiden asentamisen ja toiminnan taustoja selittäviä (vironkielisiä) videoita.

Koltsi Kaminad Järve Keskus
Pärnu mnt 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.koltsikaminad.ee

Järve Keskuksen tiloista löytyvä Koltsi Kaminad takkakauppa on sijoitettu kauppakeskuksen kolmikerroksisen rakennuksen 0. kerrokseen.

Tarkalleen kauppapaikka on Paradiso Homeline huonekaluliikkeen sekä Vaibagalerii mattomyymälän välisessä liiketilassa.

Vuodesta 2002 avoinna ollut Järve Keskus omaa Viron suurimman keskittymän sisustukseen ja huonekaluihin keskittyneitä myymälöitä.

Sisustus-ja huonekalumyymälöiden ohella paikasta löytyy myös laaja valikoima kauppoja, jotka myyvät mm. urheilutuotteita, jalkineita, vaatteita, sekä lastentuotteita.

Palveluvalikoima kattaa lisäksi viihtyisiä kahviloita ja ruokailupaikkoja.