Tallinnan Kuldan Luxury koruliikkeet

Koruliikeketju Kuldan Luxury operoi Tallinnassa kolmea myymälää, joista yksi on aivan kaupungin ydinkeskustassa, Viru keskuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Kuldan Luxury tunnetaan parhaiten briljanteistaan, joiden myyjänä se on Baltian maiden suurin, ollen Viron markkinajohtajana jo yli 15 vuoden ajan.

Kuldan Luxury TallinnaKuldan Luxuryn markkinajohtajuus kattaa sertifioitujen timanttien jälleenmyynnin ohella myös muihin jalokiviin, Euroopan parhaisiin hintoihin.

Ketjun tuotevalikoima suunnitellaan korutuotannon keskuksissa kuten Italia, Belgia, Ranska, Saksa, sekä Venäjä.

Kaikki myymälöiden briljantit (alkaen 0,3 ka) omaavat sertifikaatin ja vastaavat alan korkeimpia laatustandardeja.

Seuraten korumuodin muutoksia, valikoima myymälöiden korutuotteita uudistetaan usein.

Korujen kauneus on taidetta – olivat kyseessä sitten viimeisimmät trendit tai ajattomat klassikot.

Kuldan Luxuryn koruliikkeet tarjoavat laajan valikoiman luksusmaisia ja arvokkaita koruja kuhunkin makuun ja tyyliin soveltuvina, arkipukeutumisesta elämän kauneimpiin tapahtumiin saakka.

Tuotteisiin kuuluu ainutlaatuinen valikoima korumalleja maailman tärkeimmiltä kansainvälisiltä messuilta sekä tunnetuimmilta korutaloilta, Viron edullisimpiin hintoihin.

Kuldan Luxury on tätänykyä yksi korujen jälleenmyynnin tunnetuimpia nimiä Baltian maiden alueella, kiitos sen markkinajohtajuuden huippulaatuisten sertifioitujen timanttien suhteen.

Ketju tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostaa timantteja kaikissa puhtaustasoissa, väreissä, ja karaattipainoissa.

Yksi menestyksen takaa löytyvistä tekijöistä ovat sertifioidut timantit, jotka vastaavat korujen korkeimpia laatustandardeja, sisältävät omistajuuden osoittavan tittelin, ja joiden arviointeja takaavat kansainväliset laboratoriot kuten Gemological Institute of America ja International Gemological Institute.

Timanttikorut eivät ole pelkästään katseita kerääviä pukeutumisen elementtejä tai elegantteja lahjatavaroita, täydellisen maun ja statussymbolin osoittajina, vaan myös taitava taloudellinen sijoitus.

Kun hankit tuotteesi Kuldan Luxury korukaupasta, voit varmistua, että ostamasi korut ovat aitoja ja kauden uusimpia & muodikkaimpia malleja edustavia tuotteita, tai vailla vertaansa olevia klassikoita.

Tallinnan Kuldan Luxury myymälät

Kuldan Luxury Rocca al Mare TallinnaKuldan Luxury Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.kuldan.ee

Kuldan Luxury toimipaikka osana Rocca al Maren kauppakeskusta sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, Ergo Kindlustus palvelupisteen ja Nimini Gurmee myymälän välissä.

Rocca al Mare ostoskeskus on ollut avoinna vuodesta 1998, ja sisältää yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 alueella.

Asiakkaita varten, jotka tulevat keskukselle omalla autollaan, on varattu yhteensä yli 1300:n asiakaspaikan verran parkkitilaa.

Kuldan Luxury Viru Keskus TallinnaKuldan Luxury Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.kuldan.ee

Tallinnan keskustan Viru Keskus ostoskeskus sisältää Kuldan Luxury myymälän, paikan ensimmäisessä kerroksessa, Sangla ja Souchek myymälöiden välisessä liiketilassa.

Viru Keskus avasi ovensa huhtikuussa 2004, muuttaen samalla pysyvästi Tallinnan keskustan sekä Viru-aukion ilmeen ja tuoden tasokkaan shoppailun aivan kaupungin ytimeen.

Keskuksesta löytyy yhteensä 109 myymälää ja palvelua, ja etenkin paikan koruliikkeiden sekä kosmetiikkaputiikkien valikoima on Viron parhaimpia.

Kuldan Luxury Ülemiste Keskus
Suur Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.kuldan.ee

Kuldan Luxury myymälät muualla Virossa

Kuldan Luxury Narva
Peetri plats 1
20308 Narva
www.kuldan.ee

Kuldan Luxury ketjun myymälöistä löytyy edustettuna laaja valikoima alan parhaita tuotemerkkejä.

Näihin tuotemerkkeihin lukeutuvat Nina Ricci, Blumer, LANVIN, Zoccai, Misaki, Antonini, Cacharel, Lladro, and APM Collection.