Tallinnan Kuldsõrme koruliike

Tallinnalainen koruliike Kuldsõrme operoi vanhastakaupungista käsin, osoitteessa Väike-Karja 8.

Trendikkäisiin italialaisiin 18 ka (750 ‰ kultapitoisuuden) koruihin erikoistunut ja niitä itse maahantuova Kuldsõrme on ollut toiminnassa vuodesta 1993.

Kuldsõrme koruliike TallinnaMyymälästä löytyy laaja valikoima valkoisen ja keltaisen kullan koruja sekä jalokivillä että ilman niitä.

Lisäksi ostettavissa on suuri valikoima hopeoituja ja kullattuja lahjatavaroita, kuten valokuvakehyksiä, albumeita, hopeisia aterimia, kelloja, jne.

Kuldsõrme valmistaa myös omalla työpajallaan jalokivellisiä koruja käsityönä.

Yhtiö on edustanut lokakuusta 2006 Stefan Hafner ja IoSi merkkien tasokkaita koruja, sekä vuodesta 2011 Lenti Villasco sekä Davite&Delucchi tuotteita.

Näistä Stefan Hafner on bolognalainen, vuonna 1967 perustettu eksklusiivinen koruvalmistaja, joka tunnetaan ns. “New Classic” tyylisuunnan tuotteistaan.

Kuldsõrmen myymät timantit on varustettu kansainvälisillä sertifikaateilla.

Kokonaisuudessaan tuotekategorioina myymälästä löytyy sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja, riipuksia, ja rannekoruja sekä lahjatavaratuotteita.

Kuldsõrme
Väike-Karja 8
10140 Tallinna
www.goldfinger.ee

Korukauppa Kuldsõrme sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Tallinnan vanhankaupungin keskustasta, raatihuoneentorilta.

Väike-Karja kadun varrella liiketila sijaitsee italialaisen ravintola Osteria di Baccon vieressä sekä Trend Tekstiil myymälää vastapäätä.