Tallinnan Laste Maailm lastenvaatekaupat

Vuonna 1945 perustettu Laste Maailm on Viron vanhin lastenvaatteita myyvä ketju, ja sillä on toimipaikkoja Tallinnassa kaksi.

Toinen myymälöistä löytyy aivan ydinkeskustasta, Pärnu maantee kadun varrelta vanhankaupungin laitamilla, ja toinen on osana hienoa Rocca al Maren kauppakeskusta.

Laste Maailm TallinnaPitkän historian omaavana alan yrityksenä Laste Maailm tuntee varsinkin Viron paikalliset maut ja tyylit, ja sen suosio on perustunut kautta aikain sen pysymiseen tyyli-ja yhteiskuntamuutosten mukana.

Nykyisin Laste Maailm on erikoistunut myymään etenkin turvallisia ja korkealaatuisia lasten vaatteita, mukaanlukien suomalaisia merkkejä kuten Reima, Tutta, ja Kuoma.

Ketjusta saatavilla olevat vaatteet perustuvat myös siihen periaatteeseen, että leikkiminen on lapsen työtä, ja vaatteiden täytyy olla tämän takia toimivia ja käyttömukavia kaikissa tilanteissa.

Suosituimpiin Laste Maailm toimipisteissä myytäviin tuotemerkkeihin lukeutuvat muun muassa Reima, Tutta, Playshoes, Jocko, Kids-Up, Lenne, Ciao Bambini, Kuoma, Capt´n Sharky, D-Xel, Jacky, Püttmann, Stummer, Almarino, Nubi, Lillifee, ja Geox Respira.

Ketjun on omistanut vuodesta 2003 alkaen virolainen OÜ Breting.

Tallinnan Laste Maailm myymälät

Laste Maailm Rocca al Mare TallinnaLaste Maailm Rocca al Mare
Paldiski maantee 102
13522 Tallinna
www.lastemaailm.ee

Löydät Laste Maailm myymälän Rocca al Mare ostoskeskuksesta sen toisesta kerroksesta, Mothercare ja Polarn O. Pyret liikkeiden välistä.

Vuodesta 1998 osana Tallinnan shoppailumaailmaa ollut Rocca al Mare kuuluu Viron parhaimpiin ostoskeskuksiin sekä liikkeiden lukumäärällä että niiden tasolla mitattuna.

Yhteensä kauppakeskus sisältää yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin alueella, kahdessa kerroksessa.

Keskus tunnetaan monipuolisesta valikoimastaan, sillä edustettuina on satoja erilaisia maailmanluokan tuotemerkkejä, joista useita ei voi ostaa mistään muualta Viron alueella.

Laste Maailm Pärnu mnt
Pärnu maantee 6
10140 Tallinna
www.lastemaailm.ee

Laste Maailm myymälöissä tarjolla olevat tuotemerkit

Laste Maailm myymälöissä on tarjolla monipuolisesti erilaisia tuotteita perheiden tarpeisiin, joista alla edustettuna olevat tuotemerkit samoissa tuotekategorioissa.

Vaatteet ja kengät: Reima (jalkineet, päällysvaatteet), Tutta (vaatteet, kengät), Jocko (lasten juhlavaatteet), Playshoes (lelut, kengät, asusteet), D-XEL (lasten muotivaatteet), Jacky (vaatteet), Puttman (vaatteet), Lenne (vauvojen ja lasten vaatteet), Stummer (alusvaatteet, paidat, housut), Kuoma (kengät), Almarino (lasten muotikengät), Melton (sukat, sukkahousut, polvisukat, säärystimet), Geox Respira (vaatteet, kengät).

Lelut ja muut tuotteet: TOPModel (värityskirjat, koulutarvikkeet, trendituotteet), Nuby (lastenhoito), Capt´n Sharky (lelut), Lillifee (lelut), Larsen (palapelit), Ellu Sallid (vauvan peitot).