Tallinnan Levi’s myymälät

Amerikkalainen, farkkumuodistaan tunnettu Levi’s operoi Tallinnassa kolmea myymälää, mukana kauppapaikka lentokentän vieressä sijaitsevassa Ülemiste ostoskeskuksessa.

Ketju markkinoi ja jakelee Kalifornian San Franciscossa päämajaansa pitävän Levi Strauss & Co. tuotemerkin vaatteita.

Levi's TallinnaNäistä vaatteista tunnetuimmat ovat Levi’s brändin alla julkaistut kokoelmat, jotka ilmentävät klassista amerikkalaista tyyliä parhaimmillaan.

Tuotteita kuvaavat niiden korkea laatu, tyylikkyys, ja funktionaalisuus.

Kunkin myymälän hyllyiltä löytyy farkkuja, päällystakkeja, paitoja, alusasuja, sekä paljon muuta naisille ja miehille.

Toimipaikoissa ostettavissa olevaan ja Levi Strauss & Co. konsernin omistamiin tuotemerkkeihin kuuluu Levi’s brändin lisäksi Dockers ja Signature by Levi Strauss & Co.

Näistä suosituin kautta aikain on ollut Levi’s farkkumuodin perusmallisto.

Kun Jacob David ja yhtiön perustaja Levi Strauss patentoivat keksintonsä niitatuista vaatteista vuonna 1873, Levi’s farkuista on tullut maailman tunnistetuimpia ja imitoiduimpia vaatteista – kaapaten uskollisten asiakkaiden mielikuvituksen sukupolvien ajan.

Ja vaikka patentti on jo aikoja sitten erääntynyt, Levi’s tuotemerkkiportfolio jatkaa kehittymistään jatkuvan innovatiivisen hengen kautta, joka on vertaansa vaikka vaatetusteollisuudessa.

Tästä innovatiivisuudesta hyvänä esimerkkinä on yhtiön omistama Dockers tuotemerkki, joka on edustanut aitoja khaki-huosuja vuodesta 1986.

Markkinoille tulostaan saakka Dockers tuotemerkin alla on kehitelty tuotteita kohti täydellisiä khaki-housuja – ja niihin liittyviä oleellisia asusteita – sekä naisille että miehille kautta maailman.

Levi’s tunnetaan kaikkien tuotemerkkiensä suhteen tinkimättömästä laadusta. Pelkästä monipuolisesta, oleellisesta tyylistä. Yhtiö on ottanut kestävän, arvostetun tuotemerkin, ja tehnyt siitä vahvemman. Enemmän tyylejä. Uusia muotoja. Rohkeita värejä. Levi’s on ottanut kehittämänsä tuotekategorian ja uudelleenluonut sen nykyaikaa varten.

Tallinnan Levi’s myymälät

Levi's Kristiine Keskus TallinnaLevi’s Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.levis.ee

Kristiine kauppakeskuksessa toimiva Levi’s myymälä sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa.

Toisen kerroksen tiloissa löydät liikepaikan Jack & Jones ja Dshop by Desigual vaateliikkeiden välistä.

Muihin samassa kerroksessa toimiviin samanlaisiin myymälöihin lukeutuvat Gas Jeans, Jack & Jones, Mustang, ja Denim Dream.

Kaikkiaan Kristiine keskuksessa on myymälöitä noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 m2 pinta-alalla.

Levi’s Tallinn
Mustamäe tee 29
10616 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-18, la klo 10-16
www.levis.ee

Levi’s Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe tee 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.levis.ee

Levi’s myymälät muualla Virossa

Levi’s Tasku
Turu 2
51014 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 10-21, su klo 10-18
www.levis.ee

Levi’s Lõunakeskus
Ringtee 75
50501 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.levis.ee

Signature by Levi Strauss & Co. ja Denizen

Levi’s julkaisi vuonna 2003 Signature by Levi Strauss & Co. tuotemerkin, tarjoten hintatietoisille asiakkailleen korkealaatuisen, edullisen, ja muodikkaan farkkumuodin ja vapaa-ajanvaatteiden kokoelman.

Kokoelmaan kuuluu valikoima miesten, naisten, ja lasten tuotteita, jotka on suunniteltu korkealaatuisilla valmistusmenetelmillä sekä käsityöläistaidolla, jotka ovat tehneet Levi Strauss & Co. yhtiöstä kuuluisan.

Kukin farkkuhousu on huolellisesti viimeistelty vuosikerta-inspiroimilla yksityiskohdilla, sekä vahvistettu kolmiotikkauksella ja metalliniiteillä pitkäaikaista tyyliä varten.

Kesällä 2011 Levi’s julkaisi eksklusiivisen Denizen (virallisesti dENiZEN) tuotemerkin Yhdysvalloissa, tarjoten hienon näköisiä, hyvin istuvia, ja erinomaisesti valmistettuja farkkuja Target-hypermarkettien kautta.

Tuotteissa käytetään korkealuokkaisia kankaita ja viimeistelyjä, erilaisissa muodoissa koko perheelle, Denizenin edustaessa laadukasta käsityöläistaitoa ja aitoa Levi’s tyyliä.

Denizen farkut ovat täydellinen vaihtoehto nykyaikaisille aktiivisille perheille, tarjoten tasapainon tyylin ja arvon välillä.