Tallinnan Lillede Villa kukkakauppa

Rocca al Mare ostoskeskuksen Lillede Villa kukkakauppa on puutarhamyymälä Nurmekon eksklusiivinen myyntipiste Tallinnassa.

Lillede Villa tuotevalikoimaan sisältyy laaja ja värikäs valikoima kukkia, kasveja, sekä monipuolisesti erilaisia oheispalveluita.

Lillede Villa Tallinna150 m2:n kokoisesta myymälästä löytyy Nurmekon oman tuotannon ohella kukkatuotteita kaikkialta maailmasta, mukana eksoottisiakin tuotteita.

Leikkokukkien lisäksi voit ostaa mm. kukka-asetelmia (syntymäpäivät, häät, hautajaiset, jne), ruukkukukkia, sisustuskeramiikkaa, multaa, lannoitteita, ja muita kasvien hoidon tuotteita, kukkien ja kasvien siemeniä, sekä kukkasuunnittelun sarjoja.

Palveluiden puolesta tarjolla on erilaista neuvontaa liittyen kukkiin ja sisäkasveihin, aina lyhyistä konsultaatioista istutuksiin ja päivittäisiin / viikoittaisiin toimistokukkien hoitoihin saakka.

Kukkakaupan kukkia ja sisäkasveja on myös vuokrattavissa esimerkiksi myymälätiloihin tai julkisiin tiloihin soveltuvina paketteina.

Tilauksen kautta Lillede Villa voi toteuttaa lisäksi sisätilojen maisemasuunnittelun.

Myymälä tarjoaa myös sisustuspalveluita erilaisiin tapahtumiin, kuten syntymäpäiväjuhlat, hääjuhlat, jne.

Kukkien ja kasvien hoidon tuotteiden suhteen Lillede Villa edustaa tuotemerkkejä kuten Kekkilä, Kemira, Nurmiko, ja Substral.

Lillede Villa Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.lilledevilla.ee

Lillede Villa Rocca al Mare TallinnaLillede Villa kukkakauppa sijaitsee Rocca al Maren kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Kalake akvaarioliikkeen ja KIKA myymälän vieressä.

Rocca al Mare Keskus on ollut toiminnassa vuodesta 1998, ja sisältää yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 m2 kokoisella alueella.

Kukkakauppojen suhteen Rocca al Maresta löytyy myös Mileedi Lilleärid, saman, ensimmäisen kerroksen alueelta.

Nurmiko

Lillede Villa kukkakaupan takaa löytyvä puutarhamyymälä Nurmiko (www.nurmiko.ee) on yksi Viron vanhimmista (perustettu vuonna 1989) ja suurimmista alan yrityksistä.

Nurmikon päätoimintaan kuuluvat Lillede Villan ohella kukkien kasvattaminen sekä kukkien, kasvien, ja kukkakaupan & puutarhan hoidon tuotteiden maahantuonti sekä tukkumyynti.

Puutarha-alan yrityksenä Nurmiko panostaa vuosi vuodelta kasvavaan maan sisäiseen kukkien kasvattamisen toimintaan.

Nurmiko kasvattaa tulppaaneja, joulutähtiä, esikkoja, krysanteemeja, alppiorvokkeja, ja erilaisia kesäkukkia sekä roikkuvia ruukkukukkia.

Yhtiön tuotantoalue sisältää noin 15 800 m2 verran kasvihuonetilaa, josta kotimaisen myynnin lisäksi tuotteita menee vientiin Suomen ja Latvian asiakkaille.

Noin 30% Nurmikon liikevaihdosta on peräisin näissä kasvihuoneissa kasvatetuista omista tuotteista.

Lilleden Villan ohella Nurmikon maahantuomia ja kasvattamia tuotteita myydään kukkakaupoissa ja supermarketeissa kautta Viron.

Rocca al Maren kauppakeskuksen jälleenmyyntipisteen lisäksi koko tuotevalikoimaa myydään myös firman Nurmiko Aiandipood puutarhamyymälästä, osoitteessa Juuliku tee 3, Juuliku küla, Saku vald, Harjumaa.