Tallinnan Lindex myymälät

Stockmann konserniin kuuluvalla Lindex ketjulla on Tallinnassa kolme myymälää – Rocca al Mare kauppakeskuksessa, vanhankaupungin De La Gardie keskuksessa, sekä Ülemiste ostoskeskuksessa.

Lindexin kauppojen tuotevalikoima sisältää laajan valikoiman tuotteita, mukaanlukien naisten vaatetusta, alusvaatteita, kosmetiikkaa, sekä lastenvaatteita.

Lindex Ülemiste Keskus myymälä Tallinna

Alunperin ruotsalainen ketju tunnetaan edullisista kokoelmistaan, jotka on mietitty yksityiskohtia myöten ja joita on helppo yhdistellä toimiviksi kokonaisuuksiksi.

Lindex haluaakin tarjota asiakkailleen mahdollisuuden pukeutua inspirationaalisella ja edullisella tavalla.

Lindex myymälä Rocca al Mare TallinnaKustakin Tallinnan myymälästä löytyy monipuolinen valikoima naisten vaatetusta ja lastenvaatteita, joita voi ostaa myös Lindexin Viron nettikaupan kautta.

Nykyisellään Lindex on johtavia Pohjois-Euroopan muotiketjuja, operoiden kaikkiaan yli 400 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Baltian maissa, Tsekin tasavallassa, Venäjällä, Slovakiassa, sekä Lähi-Idässä.

Ketju on osa suomalaista Stockmann-konsernia ja myös yksi alan nopeimmin laajenevista toimijoista.

Löydät kustakin Tallinnan putiikista tuotemerkkejä Ella M, Generous, Lindex, sekä SoU.

Lindexin myymälät Tallinnassa

Lindex De La Gardie TallinnaLindex De La Gardie
Viru 13/15
10140 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-20, su klo 10-17
www.lindex.com


Lindex Rocca al Mare Tallinna

Lindex Rocca al Mare
Paldiski mnt. 102, 1. kerros
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-21, su klo 10-21
www.lindex.com


Lindex Ülemiste Keskus Tallinna

Lindex Ülemiste
Suur-Sojamäe 4, 2. kerros
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-21, la klo 10-21, su klo 10-21
www.lindex.com


Kauppaketjun valikoimien kokoamisessa yksi keskeisistä tekijöistä on yleiskuva. Kokoelmiin kuuluukin niin huippumuotia edustavia vaatteita kuin vaatekappaleita arkiseen peruspukeutumiseen.

Muotikokoelmat kattavat monipuoliset asiakkaiden maut, ja tarjolla olevia vaatekappaleita tulisi olla helppo yhdistellä toisiinsa.

Kaikki Lindexin toiminnassa on tarkoitettu tekemään mahdolliseksi yksilöllisyytesi ilmaiseminen, ja henkilökohtaisiin tarpeisiisi vastaaminen.

Myymälöiden laajaa valikoimaa uudistetaan jatkuvasti, ja ketju haluaa inspiroida asiakkaitaan kokeilemaan uusi tyylejä ja yhdistelmiä.

Kukin myymälä edustaa inspiroivaa designia, laajaa valikoimaa trendikästä muotia, ja ainutlaatuista konseptia, tuoden asiakkaille maailmanluokan muodinostamisen kokemuksen.

Lindex myymälät edustavat leimallisen ainutlaatuista ja naisellista luonnetta, jossa esiin tulevat ketjun muotikonseptit, inspiroiden asiakkaita.

Jatkuvasti uudistuvan valikoiman esillepano on mietitty erittäin tarkkaan, painotuksena haluamiesi tuotteiden helppo löydettävyys.

Myymälöitä löytyy Viron ohella Ruotsista, Suomesta, Norjasta, muista Baltian maista, Tsekin tasavallasta, Slovakiasta, Puolasta, Venäjältä, Bosnia-Herzegovinasta, sekä Lähi-Idästä.

Tarjolla on kaikkea aina suurista lippulaivamyymälöistä pieniin konseptiputiikkeihin saakka.

Oli kyseessä mikä tahansa ketjun myymälöistä, firman pyrkimyksenä on haastaa ja yllättää asiakkaansa. Shoppailun Lindexissä tulisikin olla inspiroivaa ja aisteja stimuloivaa.

Muoti, inspiraatio, naisellisuus, ja mielihyvä ovat tärkeitä ketjun toimintaa ohjaavia mottoja, joilla pyritään luomaan kilpailijoista poikkeava maailmanluokan shoppailukokemus.

Operaation ytimenä ovat firman myymälät, paikkana, jossa Lindex kommunikoi tunteensa muodin suunnasta.

Koska muoti muuttuu nykyään erittäin vauhdikkaasti, kukin myymälä saa hylleilleen uusi muotivaatteita useita kertoja viikossa, ja myymälät myös jatkuvasti kehittävät kokoelmiensa esittämistapoja.

Näiden myymälöiden ulkonäkö ja design ovat yksi tärkeistä tekijöistä sen suhteen, miten Lindexin muotia havaitaan.

Luodakseen yhtenäisen kokemuksen, joka selkeästi korostaa ketjun muotia, Lindex on kehittänyt uuden myymäläkonseptin.

Tässä konseptissa modernit sisätilat korostavat vaatekappaleita uudella tavalla.

Yksi tämän korostamisen taustatekijänä on pyrkimys tehdä asiakkaille vaatteiden löytäminen putiikin sisältä mahdollisimman helpoksi.

Lindex on tätä varten kehittänyt uusia ratkaisuja vaatteiden korostamiseen inspiroivilla tavoilla, jotta et joutuisi etsimään haluamiasi tuotteita.

Yksi avainsana tässä suhteessa myymälöiden designia on valaistus.

Käyttämällä erilaisia valaistuksia ja värikombinaatioita, myymälän sisälle on luotu erilaisia valaistuja sektioita ja taskuja.

Tämän ohella löydät eroja myös Tallinnan myymälöiden välillä, jossa kussakin on pyritty painottamaan muotityylejä hieman eri lailla.

Siten vaikka yleiskonsepti on sama, kukin myymälä on hieman erilainen toisistaan.

Olemukseen vaikuttavat tämän konseptin ohella myös myymälän koko sekä maantieteellinen ja strateginen sijainti, jotka vaikuttavat tarjolla olevien tuotteiden määrään ja esitystapaan.

Mikäli et pääse käymään yhdessä näistä Lindexin vähittäiskaupoissa, voit asioida tammikuusta 2011 auki olleessa Lindex Shop nettikaupassa, joka operoi 24/7 pohjaisesti.

Lindex on rakentanut verkkokauppansa fyysisten myymälöiden täydentäjäksi, josta löytyy suurin osa ketjun katalogin tuotteista.

Myös nettikauppa on rakennettu inspiroivaksi ja helppokäyttöiseksi muodin ostopaikaksi.

Verkkokauppa on helppo navigoida, se on selkeä, ja kukin tuote sisältää inspiroivia kuvia. Voit valita myös useista kätevistä vaihtoehdoista maksamisen ja toimitustapojen suhteen.

Nettikaupasta löytyvät samat hinnat ja promootiot kuin muistakin Lindex myymälöistä.

Voit valita pakettisi toimitettavan kotiovellesi, tai valita haun mistä tahansa Lindexin myymälästä (maissa, jossa on toiminnassa ketjun fyysisiä kauppoja).