Tallinnan L’Occitane en Provence kosmetiikkakaupat

Ranskalainen kosmetiikkakauppaketju L’Occitane en Provence on Tallinnassa neljällä toimipaikalla, mukana ydinkeskustan Virukeskuksen myymälä (Viru väljak 4).

Vuonna 1976 perustettu L’Occitane en Provence kuuluu nykyisin kuuluisimpiin ranskalaisiin kosmetiikan tuotemerkkeihin.

L'Occitane en Provence kosmetiikkakauppa Ülemiste Keskus TallinnaFirman myymälöissä kaupan olevat valikoimat kattavat vartalonhoidon, hiustenhoidon, kasvojenhoidon, kuin myös mm. hajuvedet, kynttilät, ja huonetuoksut.

L’Occitanen omistamat tuotemerkit ovat L’Occitane en Provence, Melvita, Le Couvent des Minimes, Erborian, sekä L’Occitane au Brésil.

Yhtiön toiminnan alusta saakka keskeisessä asemassa ovat olleet luonnonmukaiset tuotteet: eteeriset öljyt ja luonnolliset ainesosat.

Suurin osa yhtiön valmistuksesta tapahtuu Ranskan Provencen maakunnan alueella olevan Manosquen kylän yhteydessä.

Keskeiset l’Immortelle (Helichrysum italicum) kasvit tulevat yhtiön tehtaille Korsikassa olevilta, perinteisiä metodeja käyttäviltä tuottajilta.

Yhtiön mukaan se ei käytä tuotteissaan eläintestauksia, eläintuotteita tai eläinten sivutuotteita, lukuunottamatta mehiläispesä-tuotteita, joita hyödynnetään valmistusprosessin osana.

Suurin osa L’Occitane tuotteista onkin orgaanisten Ecocert-määritelmien mukaisia valmisteita.

Yhtiöllä, jonka nimi tarkoittaa suomeksi “Oksitaani nainen [Provencesta]”, on nykyään yli 2000 myymälää, yli 90:n maan alueella.

Tallinnan L’Occitane en Provence myymälät

L’Occitane en Provence Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.loccitane.com

L’Occitane en Provence – Tallinna Kaubamaja
Gonsiori 2
10143 Tallinna
www.loccitane.com

L’Occitane en Provence – Tallinna Stockmann
Liivalaia 53
10145 Tallinna
www.loccitane.com

L’Occitane en Provence – Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.loccitane.com

Paras tapa tutustua L’Occitanen tuotevalikoimiin myös Virossa on ketjun suomenkielinen verkkokauppa, osoitteessa fi.loccitane.com.