Tallinnan Meblik huonekaluliike

Puolalainen huonekaluja suunnitteleva, valmistava, ja myyvä Meblik toimii myös Tallinnassa, Pärnu maanteen varrella löytyvässä Järve Keskuksessa.

Meblikin myymälästä löydät laadukkaan valikoiman lastenhoitohuoneiden, lastenhuoneiden, sekä nuorten huoneiden kalusteita, kuin myös Disney-teemaisia huonekaluja.

Meblik TallinnaMyymäläsalonki sisältää yli 30 erilaisen lasten ja nuorten huoneen kalustekokoelmaa, johon kuuluvat vuoteet, vaatekaapit, lipastot, pöydät, tuolit, patjat, sängynpäälliset, matot, jne.

Huonekalut on suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana, luoden aina teemallisen, unelmien huoneen.

Meblik käyttää huonekaluissaan ainutlaatuista teknologiaa kolmiulotteisten (3D) koristekaiverrusten toteuttamiseen, joka on yksi niistä ainutlaatuisia tekevistä ominaisuuksista.

Korkeasta laadusta kertoo puolestaan Meblikin tuotteille antama 2-vuoden takuu, yli 50 000 tyytyväistä asiakasta kautta Euroopan, sekä saksalainen TUV laatusertifikaatti.

Meblik on ollut toiminnassa vuodesta 2005 saakka, ja operoi Viron & Puolan ohella myös Itävallassa, Valko-Venäjällä, Tsekin tasavallassa, Saksassa, Iso-Britanniassa, Unkarissa, Liettuassa, Latviassa, Venäjällä, Ruotsissa, Sloveniassa, ja Ukrainassa.

Tallinnan Meblik myymälät

Meblik Sisustussalong DreamStyle Järve Keskus
Pärnu mnt. 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-20
www.meblik.ee

Meblik myymälät muualla Virossa

Meblik Sisustussalong DreamStyle Sisustus E Kaubamaja
Tehase 16
51013 Tartto
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-16
www.meblik.ee

Saat tietoa ketjun parhaista ja ajankohtaisista tarjouksista myymälöiden virallisen verkkosivuston kautta, osoitteessa www.Meblik.ee.