Tallinnan Mööblimaja huonekalukauppa

Huonekalukauppa Mööblimaja sijaitsee Tallinnan kaupungissa osoitteessa Mulla 1.

Vuodesta 1980 toiminnassa ollut Mööblimaja (suomeksi “Huonekalutalo”) on yksi Viron suurimmista 6 100 neliömetrin suuruudellaan.

Mööblimaja huonekalukauppa Tallinna.

Löydät liikkeestä erinomaisen valikoiman sisustukseen ja kalustukseen tarvittavia tuotteita, jotka ovat sekä esteettisesti kauniita, helppoja huoltaa, sekä – mikä on kaikkein parhainta liikkeessä – erittäin edullisia.

Mööblimajan valikoimat, mukana moderneja & perinteisiä tyylejä, kattavat tarvittavat huonekalut että sisustustuotteet sekä kotiin (mukaanlukien kylpyhuoneet), toimistolle, että puutarhaan, niin vähittäismyyntinä yksityisasiakkaille kuin tukkumyyntinä yrityksille.

Firman tarjoamat halvat hinnat ovat mahdollisia etenkin sen ansiosta, että Mööblimaja hankkii tuotteensa suoraan yli 100 eri virolaiselta toimittajalta ja yli 50 ulkomaiselta valmistajalta.

Päätuotekategorioina myymälän valikoimissa ovat nojatuolit, kylpyhuoneen sisustustuotteet, sängyt, kerrossängyt, tuolit, lipastot, lasten sängyt, sohvapöydät, pyörälliset tarjoilupöydät, sohvat, ruokailupöydät…

…eteisen huonekalut, kotitoimiston kalusteet, kirjoituspöydät, keittiön kalusteet, keittiön nurkkatuolit, patjat, toimistotuolit, toimistojen huonekalut, toimistohyllyt, sohvasarjat, jakkarat, TV-penkit, seinäelementit, sekä vaatekaapit.

Mööblimaja vastaa tuotevalikoimiensa ohella etenkin paikallisten asiakkaidensa tarpeisiin erilaisilla oheispalveluilla, kuten kuljetuspalvelut Tallinnan seudulla (pidemmät kuljetukset Viron sisällä on sovittava erikseen) sekä (vironkielinen) verkkokauppa, josta löytyvät myös tuotteiden hinnat ja tarkemmat kuvaukset.

Mööblimaja
Mulla 1
10611 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 11-19, la klo 10-18, su klo 10-16
www.mooblimaja.ee

Mikäli asut Tallinnan alueella, lisätietoja tarjolla olevista kuljetuksista ja kuljetusehdoista löytyy liikkeen nettisivuilta, www.mooblimaja.ee, linkin “Transport” takaa.

Samaan tapaan nettisivut, jotka toimivat samalla verkkokauppana, sisältävät vironkieliset ohjeet netin kautta ostamiseen, linkin “E-POE OSTUABI” kautta.