Tallinnan Motodepoo mönkijä-, moottorikelkka- ja moottoripyöräliike

Mönkijä-, moottorikelkka-, ja moottoripyöräliike Motodepoo sijaitsee Mustamäen kaupunginosan puitteissa Tallinnan kaupunkia (Kadaka tee 86A).

Myymälässä on kaupan uusia ja käytettyjä moottoripyöriä, mönkijöitä sekä moottorikelkkoja, kuin myös kattavasti erilaisia oheis- ja lisätarvikkeita kaksi- ja nelipyöräisille ajoneuvoille.

Motodepoo mönkijä-, moottorikelkka-, ja moottoripyöräliike TallinnaValikoimista löytyvät muun muassa ajovarusteet (ml. ajovaatteet) & varaosat, ja toisaalta oheispalveluihin lukeutuvat korjaukset ja huollot.

Yhtiö on ollut Kawasakin virallinen edustaja Virossa vuodesta 2008, mutta firma tuo maahan myös yhteensä 33:n eri tuotemerkin tuotteita (95% suoraan tehtailta).

Tärkeä osa tuotevalikoimaa ovat mm. laadukkaat & kestävät Polaris mönkijät ja moottorikelkat.

Muita Motodepoon edustamia tuotemerkkejä ovat Scorpion EXO, Furygan, Forma, Dane, Frey Daytona, Ferodo, D.I.D, Esquad, Givi, Goes, Akito, Heidenau, Dry Inside, Abus, GoPro, Highway Hawk…

Motodepoo mönkijä-, moottorikelkka-, ja moottoripyöräliike ajovaatteet Tallinna…HJC, RST, LSL, HifloFiltro, Shoei, Ixon, All Balls, Sidi, Oxford Products, Evolution, Cold Killers, Icon, Difi, JT Sprockets, Scottoiler, Boblbee, ARI, sekä Knox.

Korjausten ja huoltojen suhteen Motodepoon palvelut kattavat moottoripyörä, mönkijät, moottorikelkat, ja vesiskootterit.

Jos olet suorittamassa käytetyn moottoripyörän ostoa Motodepoo voi suorittaa myös ostoa edeltävän kuntotarkastuksen, tarjoten rehellisen arvion pyörän kunnosta ja tarpeesta tuleviin osien vaihtoihin.

Varaosamyynnin osalta kaupan ovat alkuperäiset varaosat sekä B-kategorian varaosat ja tarvikkeet japanilaisille ja eurooppalaisille pyörille, mönkijöille, sekä moottorikelkoille.

Kaikkien oheispalveluiden hinnat löytyvät eriteltyinä Motodepoon nettisivuilta, www.motodepoo.ee (“Teenused” -> “Hinnakirjad”). Motodepoon verkkokauppa, josta voit tarkistaa tuotteiden hinnat, löytyy puolestaan osoitteesta www.motopost.ee.

Motodepoo
Kadaka tee 86A
12618 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-16
www.motodepoo.ee

Motodepoolla on olemassa Facebook-sivusto, www.facebook.com/Motodepoo.

Facebook-sivuilla kerrotaan etenkin uusista myymälään tulleista tuotteista, alennusmyynneistä, ja muista kampanjoista.