Tallinnan Nike myymälät

Tallinnassa on kaksi Nike tuotemerkin omaa myymälää, joista toinen on Virukeskuksen (Viru väljak 4) naisten tuotteisiin erikoistunut NikeWomen toimipaikka.

Amerikkalainen Nike on yksi maailman suurimmista urheiluvaatteiden sekä -jalkineiden valmistajista, ja myös merkittävä urheiluvälineiden tuottaja.

NikeWomen myymälä Viru Keskus TallinnaNike, jonka nimi tulee antiikin kreikan voitonjumalattaresta, Nikestä, markkinoi tuotteitaan oman tuotemerkkinsä alla, mutta myös brändeissä Nike Golf, Nike Pro, Nike+, Air Jordan, Air Force 1, Nike Dunk, Foamposite, sekä Nike Skateboarding.

Yhtiö omistaa myös joukon tytäryhtiöitä urheiluvaatetuksen alalla, mukaanlukien tuotemerkit Jordan, Hurley, ja Converse.

Nike perustettiin tammikuun 25, 1964, alkuun nimen “Blue Ribbon Sports” alla, Bill Bowermanin ja Phil Knightin toimesta. Firmasta tuli virallisesti Nike, Inc. toukokuun 30, 1971.

Firma tunnetaan sen korkean profiilin markkinoinnistaan, johon kuuluu huippu-urheilijoiden ja urheilujoukkueiden sponsorointi eri puolilla maailmaan. Kuuluisia ovat myös yhtiön käyttämä “Just Do It” slogani ja ikoninen logo.

Ensimmäiset Niken valmistamat tuotteet olivat juoksuratakengät, mutta nykyisin yhtiön valikoima tuotteita urheilijoille on erittäin kattava.

Valikoimista löytyy kenkiä, pelipaitoja, shortseja, jne. miehille, naisille, ja lapsille, laajalla skaalalla urheilulajeja.

Näihin urheilulajeihin ja harrastuslajeihin kuuluvat esimerkiksi yleisurheilu, baseball, jääkiekko, tennis, jalkapallo…

…amerikkalainen jalkapallo, pyöräily, rullalautailu, lacrosse, koripallo, kriketti, hölkkäys, golf, kamppailulajit, cheerleading, lentopallo, uinti, ja autourheilu.

Niken vaatteita käytetään myös laajasti osana hip hop kulttuurin pukeutumista sekä urbaaneja muotityylejä.

Yksi uusimmista tuoteryhmistä ovat olleet Nike+ tuotteet, jotka monitoroivat ja taltioivat juoksijan performanssia juoksun aikana.

Tallinnan Nike myymälät

Nike Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nike.com

NikeWomen Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.nike.com

NikeWomen myymälä kauppaa eksklusiivisesti naisten Nike tuotteita, Viru kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

Löydät täsmälleen määriteltynä myymälän kerroksen tiloista Lacoste vaatekaupan viereisestä liiketilasta.