Tallinnan Noa Noa vaatekaupat

Noa Noa, jolla on kaksi myymälää Tallinnassa – Rocca al Mare kauppakeskuksessa ja Foorum keskuksessa – on yksi tunnetuimpia tanskalaisen naisten muodin merkkejä.

Tyylikkäitä ja lämpimiä skandinaavisia vaatteita edustava Noa Noa on soveltuva kaikille ja kaikenikäisille naisille, jotka suosivat hieman boheemimpaa vaatetusta, sekä kankaita, jotka edustavat huippulaatua, erinomaista luonteenlaatua, ja perinteisempää tyyppiä.

Noa Noa TallinnaNoa Noan loivat vuonna 1981 Harald ja Lars Holsteinin, romanttiseksi ja naiselliseksi vaihtoehdoksi tuolloin vallalla olleelle tiukansävyiselle muodille.

Nimi Noa Noa tarkoittaa ‘yksinkertainen ja harmoninen’ Tahitin kielellä, ilmentäen Noa Noan naisellista ja boheemista universumia.

Sattumalta, Noa Noa oli myös taiteilija Paul Gauguinin muusan nimi.

Kaikki tuotemerkein kokoelmat suunnitellaan Tanskassa, yhtiön pääkonttorissa, idyllisessä ympäristössä Pohjois-Seelannissa, ja valmistetaan yhteiskunnallisesti vastuullisesti toimivissa tehtaissa ympäri maailmaa.

Noa Noa on myös BSCI:n, Business Social Compliance Initiativen, jäsenyritys.

Nykyään tuotemerkin omistaa Axcel, Kööpenhaminasta käsin toimiva pääomasijoitusyhtiö, ja Noa Noan tuotteita myydään yli 180:ssä konseptimyymälässä 25:ssä eri maassa, kuin myös 1000:ssa usean tuotemerkin putiikissa ympäri maailmaa.

Viron ohella myymälöitä löytyy etenkin maista Suomi, Itävalta, Tanska, Belgia, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Hollanti, Norja, Ruotsi, Sveitsi, Färsaaret, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, ja Iso-Britannia.

Brändin tuotevalikoimat koostuvat kokoelmista Noa Noa Woman, Noa Noa Miniature, sekä Noa Noa Miniature Baby.

Noa Noan myymälät Tallinnassa

Noa Noa Rocca al Mare TallinnaNoa Noa Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.noanoa.com

Noa Noan Rocca al Maren myymälä sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa.

Rocca al Mare ostoskeskus avasi ovensa asiakkaille vuonna 1998, ja se on ollut vuodesta 2005 suomalaisen Citycon Oyj:n omistuksessa.

Nykyään Rocca al Maresta löytyy yhteensä yli 170 myymälää ja palvelua, kaikkiaan yli 57 000 neliömetrin kokoisen liiketilan alueella.

Yhteensä keskuksessa on edustettuina satoja tuotemerkkejä, joista useat ovat tarjolla Virossa vain Rocca al Maren kauppakeskuksesta käsin.

Noa Noa Foorum Keskus TallinnaNoa Noa Foorum Keskus
Narva mnt. 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.noanoa.com

Foorum Keskus on yksi tyylikkäimmistä ostoskeskuksista aivan Tallinnan keskustassa, sisältäen tunnettuja muotimerkkejä, tyylikkäitä jalkineita, korkealaatuisia vaatteita, funktionaalisia lasten tuotteita, sekä edukseen erottuvia koruja ja oheistuotteita.

Noa Noan myymälän ohella tiloista löytyy kohokohtina esimerkiksi luksusmainen Babor Spa päiväspa, ravintoloita, kahviloita, ja putiikkeja tuotemerkeiltä Morgan, S’NOB, Replay, Via Coocon, ja Mosaic.

Noa Noan toiminnan konsepti

Noa Noan toiminnan ytimessä on halu inspiroida modernia boheemista elämäntapaa.

Tuotemerkkiä eteenpäin vievät teemat ovat luovuus, avoimuus, ja monipuolinen elämänkatsomus sekä erilaiset kulttuurit.

Yhtiötä ovat aina inspiroineet romanttiset ja eriskummalliset teemat, niin ilmaisussa kuin luonteenlaadussa, mutta juurtuneena puhtaisiin ja yksinkertaisiin pohjoismaisiin design-traditioihin.

Samaan tyyliin, luonto on aina ollut lähtökohta Noa Noan tuotteille, joka näkyy kausikohtaisissa kokoelmissa ja valikoimissa luonnonmukaisia materiaaleja.

Yhtiölle on myös erittäin tärkeää, että kaikki sen tuotteet valmistetaan asianmukaisella ja vastuullisella tavalla.

Kaikki Noa Noan tavarantoimittajat noudattavat firman toimintakoodia – sarjaa eettisen toiminnan ohjeita – ja näiden tavarantoimittajien kanssa käydään jatkuvaa dialogia ja niiden toimintatapoja tarkastetaan säännöllisesti.

Tämä yrityksen yhteiskunnallinen vastuullisuus kattaa myös BSCI:n, tunnetun työläisten työolojen parantamista ajavan organisaation kanssa tehdyn yhteistyön.

Noa Noan toimintaperiaatteisiin kuuluu myös eläimiin kohdistuvan julmuuden vastustaminen, ja yhtiö pyrkii käyttämään tässä suhteessa vain sivutuotteita.

Samaan tapaan he pyrkivät myös rajoittamaan yhtiön ympäristöllistä vaikutusta, etsien jatkuvasti tapoja viedä yritystä kohti hiilineutraalia ympäristövaikutusta kohden.