Tallinnan NS King kenkäkaupat

Seitsemällä myymälällä Tallinnassa toimiva NS King tarjoaa juhlavia, klassisia, kuin myös ultramuodikkaita nahka-ja tekstiilijalkineita kaikissa kokoluokissa ja väreissä.

Jalkineiden ohella voit ostaa myymälöistä lisäksi käsilaukkuja laajasta valikoimasta vaihtoehtoja.

NS King TallinnaNS King kenkäkauppaketju perustettiin vuonna 1994. Sen pääkonttori on Tallinnassa, josta käsin yhtiöstä on tullut yksi Viron johtavista kenkiä ja oheistuotteita myyvistä ketjuista.

Firman kansainvälinen laajentuminen alkoi myöhäisen 1990-luvun aikana, kun NS King avasi ensimmäisen Latvian myymälänsä, jota seurasi Liettuan putiikin avaaminen vuoden 2012 aikana.

Tätä nykyä ketjulla on toimintaa Virossa – 14 myymälää, joista 3 on Rieker tuotemerkin kauppoja, Latviassa – 16 myymälää, joista 4 on Rieker brändin putiikkeja, sekä Liettuassa – 4 myymälää.

Vuoden 2013 aikana NS King avasi ensimmäisen toimipaikkansa Valkovenäjän alueella, ja tämä verkosto kattaa nykyisin kolmen konttorin verkoston maan pääkaupungin, Minskin, puitteissa.

Riippumatta siitä, missä maassa asioit NS King myymälässä, löydät aina erinomaisen valikoiman kenkilä naisille, miehille, ja lapsille.

NS King tarjoaa mukavia, trendikkäitä, ja korkealaatuisia tuotteita tunnetuilta jalkineiden valmistajilta.

Näihin maailmantunnettuihin jalkinemerkkeihin lukeutuvat Tommy Hilfiger, Guess, Geox, Gabor, Högl, Marco Tozzi, Paul Green, Bugatti, Lamica, Alberto Fermani, Miss Sixty, Pikolinos, Mustang, Tamaris, Vagabond, Stefano, ja Sabello.

NS King myymälät Tallinnassa

NS King Kristiine Keskus TallinnaNS King Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

Vuodesta 1999 avoinna ollut Kristiine Keskus, jonka on omistanut vuodesta 2011 suomalainen Citycon Oyj, on yksi Tallinnan suurimmista ostoskeskuksista.

Kaiken kaikkiaan keskuksesta löytyy noin 170 myymälää ja palvelua, kaikkiaan 43 700 neliömetrin kokoisella liiketilan alueella.

Keskus tunnetaan parhaiten muotiputiikeistaan, joita on noin 100 erilaista, joiden ohella tarjolla on lisäksi 18 erinomaista ravintolaa ja kahvia.

NS King Lasnamäe Centrum TallinnaNS King Lasnamäe Centrum
Mustakivi 14
13917 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

Lasnamäe Centrum on Tallinnan Lasnamäen kaupunginosan suurin ja palveluiltaan kattavin ostoskeskus.

Kauppakeskuksen omistaa virolainen kiinteistökehitysyhtiö Capfield, jolla on Viron pääkaupungin alueella yhteensä viisi erilaista ostoskekusta.

Löydät NS King myymälän keskuksen tiloista Euronics elektroniikkaliikkeen ja REM kenkäkaupan välistä, vastapäätä Home & Gourmet myymälää.

NS King Norde Centrum TallinnaNS King Norde Centrum
Lootsi 7
10151 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-20
www.nsking.ee

Norde Centrum on suomalaisten risteilymatkustajien kannalta yksi parhaiten sijaitsevista Tallinnan ostoskeskuksista, löytyen lyhyen kävelymatkan päässä sataman D-terminaalilta.

Kuten Lasnamäe Centruminkin kohdalla, myös Norde Centrumin toimintaa pyörittää virolainen kiinteistösijoitusyhtiö Capfield.

Norde Centrum on ollut avoinna vuodesta 2002 saakka, ja sen tiloissa toimii tätä nykyä yhteensä 32 myymälää, mukaanlukien NS King putiikki.

NS King Rocca al Mare TallinnaNS King Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

NS Kingin myymälä Rocca al Maren kauppakeskuksessa löytyy rakennuksen ensimmäisestä kerroksesta, ABC King kenkäkaupan vierestä.

Avautuessaan vuonna 1998, Rocca al Mare ostoskeskus oli Viron suurin toimitila lajissaan. Keskuksen osti suomalainen Citycon Oyj vuonna 2005.

Nykyään keskuksessa on tarjolla 170:n myymälän ja palvelun valikoima, yli 57 000 neliömetrin liiketilojen alueella.

NS King Solaris Keskus TallinnaNS King Solaris Keskus
Estonia pst. 9
10143 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

NS Kingin moderni kenkämyymälä löytyy Solaris Keskus ostoskeskuksen 1. tasolta, Extra Style ja Goldtime liikkeiden välistä.

Solaris Keskus NS King putiikki on toteutettu vaativille ja valinnoiltaan rohkeille asiakkaille, jotka arvostavat henkilökohtaista laatua ja tyyliä.

Myymälän tyylinä on nykyaikainen neonvalo, graffiti, ja metallinsävyt. Jalkineiden ohella voit ostaa putiikista moderneja somisteita – vöitä ja käsilaukkuja.

NS King Ülemiste Keskus TallinnaNS King Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 5
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

Ülemiste Center lukeutuu 160:n myymälän valikoimillaan Viron tärkeimpiin kauppakeskuksiin.

Keskuksesta löytyy kaikkea, niin laatua etsiville asiakkaille kuin parhaita alennuksia etsiville shoppaajillekin.

Kenkäkauppojen valikoima keskuksessa koostoon NS Kingin ohella muun muassa putiikeista kuten Bata, Chester, Ecco, Jetty, NS King, Reno, Salamander, SHU, ja Walking.

NS King Postimaja Kaubanduskeskus
Narva mnt 1
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.nsking.ee

NS King myymälät muualla Virossa

NS King Tartu Lõunakeskus
Ringtee 75
51014 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

NS King Tartu Tasku Keskus
Turu 3
51004 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 10-21, su klo 10-18
www.nsking.ee

NS King Narva Astri Keskus
Tallinna mnt. 42
20605 Narva
Aukioloajat: ma-la klo 10-21, su klo 10-19
www.nsking.ee

NS King Pärnu Kaubamajakas
Papiniidu 8/11
80042 Pärnu
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

Mikäli asioit usein NS King myymälöissä jalkineostoksien merkeissä, sinun kannattaa harkita ketjun kanta-asiakaskortin hankkimista.

Saat tämän kanta-asiakaskortin käyttöön täyttämällä tätä varten olevan lomakkeen ja ostamalla kanta-asiakkuuteen oikeuttavan kortin, mistä tahansa NS King tai Rieker myymälästä.