Tallinnan Okaidi lastenvaatekaupat

Ranskalaisen Okaidi lastenvaatekauppaketjun toimipaikkoja löytyy Tallinnasta kahdesta alueen tärkeimmästä ostoskeskuksesta, Ülemiste Keskus ja Rocca al Mare.

Okaidi on lastenvaatteita sekä lasten kenkiä myyvä ketju, jonka tuotemerkit kattavat autenttiset ja trendikkäät lasten muodin tuotteet aina 14 ikävuoteen saakka.

Okaidi TallinnaKetju tunnetaan ainutlaatuisista tuotteistaan, ja hintaluokaltaan edullisista, kattavista tuotelinjoista.

Tuotteet on on suunniteltu edistämään lasten spontaanisuutta, innokkuutta, ja elämäniloa, ja niiden pohjana on jokaisen maailman lapsen ideoiden ja identiteetin kunnioittaminen.

Okaidin vaatteissa ja jalkineissa panostetaan myös tuotteiden turvallisuuteen. Tuotevalikoima sisältää esimerkiksi useita kokoelmia luonnollisesta puuvillasta valmistettuna.

Ketjun edustamat tuotemerkit ovat Obaibi ja Okaidi.

Näistä Obaibi tuotemerkin alla myydään ketjun valmistamia vauvojen vaatteita aina 3 ikävuoteen saakka, kun taas Okaidin kokoelmat sisältävät tuotteita 3-14 vuoden ikäisille lapsille.

Kussakin ketjun myymälässä panostetaan hyvään asiakaspalveluun, niin että sekä isot että perheen pienimmät asiakkaat tulevat hyvin palvelluiksi.

Okaidi tuotemerkki (virallisesti “Okaïdi”) perustettiin vuonna 2000, ja ketju on toiminut kansainvälisesti (Ranskan ulkopuolella) vuodesta 2001 saakka.

Ketju kuuluu ranskalaiseen Ïdgroup nimiseen konserniin, jonka tuotemerkkien portfoliosta löytyvät Okaïdi, Obaïbi, Jacadi, Véronique Delachaux, Oxybul, Vibel, ja Éveil et jeux.

Tallinnan Okaidi myymälät

Okaidi Ülemiste Keskus TallinnaOkaidi Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.okaidi.com

Okaidin myymälä on sijoittunut Ülemiste Keskuksen toiseen kerrokseen, New Yorker vaatemyymälän viereen.

Huhtikuusta 2004 avoinna ollut Ülemiste Center, joka kuuluu norjalaisen Linstow International kiinteistökehitysyhtiön omistuksiin, sisältää noin 160 myymälää ja palvelua.

Keskus, joka löytyy aivan Tallinnan Lennart Meri kv. lentokentän vierestä, sisältää lastentarvikeliikkeistä myös mm. Hello Kitty, Juku, Kaks Karu, ja XS Mänguasjad myymälät.

Okaidi Rocca al Mare TallinnaOkaidi Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
www.okaidi.com

Rocca al Maresta löytyvä Okaidi putiikki on ostoskeskuksen toisessa kerroksessa, Juku Mänguasjakeskus lelukaupan vieressä.

Suomalaisen Citycon Oyj:n omistama Rocca al Mare on ollut mukana Tallinnan ostoskeskusten joukossa vuodesta 1998, ja sisältää yli 170 myymälää & palvelua.

Keskus on parhaiten tunnettu sadoista edustettuina olevista tuotemerkeistä, joista monia ei saa ostettua mistään muualta Viron alueella.

Okaidi tuotemerkkinä

Okaidi suunnittelee kokoelmansa moderneja lastenvaatteita helpoksi yhdistellä, tuoden ideoita asusteiksi jokaiseen elämänvaiheeseen ja tarjoten kanavan heijastaa kunkin vauvan ja lapsen persoonallisuutta.

Okaïdi tuotemerkin vaatteita myydään yli 40 miljoonaa kappaletta vuosittain, ja kokoelmat uudistetaan 4 viikon välein.

Yhtiö tekee yhteistyötä kokoelmiensa suhteen vain designereiden kanssa, jotka jakavat Okaidin arvomaailman optimistisuuden ja kunnioituksen suhteen.

Tuloksena on kokoelmia uniikkeja, muodikkaita, ja rajallisen tuotantomäärän vaatteita, jotka herättävät lasten luovuuden.

Vaatteissa otetaan inspiraatiota kulttuurillisesta monimuotoisuudesta, käyttäen kansainvälisiä symboleja ja arvoja lasten yhdistämiseksi.

Okaïdi on ainutlaatuinen brändi, jolta löytyy etenkin arkivaatetusta ja farkkuja lapsille, laajassa valikoimassa värejä ja designeja, parhaisiin hintoihin.

Löydät myymälöistä etenkin lasten vaatekaapin kansainvälisiä perusvaatteita, kaikissa muodoissa ja kokoluokissa.

Nämä vaatteet on kehitetty käytännöllisiksi, ergonomisiksi tuotteiksi, jotka auttavat kaikkia lapsia tulemaan itsevarmemmiksi ja itsenäisemmiksi.