Tallinnan PARADISO homeline huonekaluliike

Eurooppalaisia huonekaluja myyvä PARADISO homeline toimii Tallinnassa Järve kauppakeskuksesta käsin (Pärnu mnt. 238).

PARADISO homeline tarjoaa asiakaskunnalleen täyden valikoiman huonekaluja, jotka sopivat niin kaupunkiasuntoon, maalaistaloon, ravintolaan, tai vaikkapa toimistoon.

PARADISO homeline huonekaluliike TallinnaTuotevalikoimaan kuuluu huonekaluratkaisuja tyyliltään aina klassisista tuotteista moderneihin huonekaluihin saakka.

Valikoiman painotuksena ovat keittiön kalusteet ja pehmustetut huonekalut (sohvat, kulmasohvat), mutta valita ostoksesi myös makuuhuoneen, olohuoneen, ja toimiston huonekaluista, kuin myös pöydistä ja tuoleista.

Myymälästä löytyy asiantuntevia asiakaspalvelijoita, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan tuotteista taloosi tai asuntoosi sopivia tyylejä.

Koska yhtiö toimii läheisessä yhteistyössä etenkin virolaisten ja liettualaisten huonekaluja valmistavien tehtaiden kanssa, voit hankkia myymälästä myös yksilöllisiä designeja ja haluamiasi kokoja.

PARADISO homeline yhdistää tähän hyvään valikoimaansa ja räätälöityihin ratkaisuihin lisäksi korkean laadun sekä kohtuulliset hinnat.

Yhtiön maahantuomat huonekalut tulevat kokonaisuudessaan Suomesta, Liettuasta, Italiasta, ja Espanjasta, valmistajilta kuten Mariner, SBA, Optimata, Stella de Mobile, Home Srl, Domus Mobili, Spar Mobili, Camelgroup, Casa, ja Gimas Group Imbottiti.

PARADISO homeline Järve Keskus
Pärnu mnt. 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-22
www.facebook.com/PARADISO.homeline

Järve ostoskeskuksen puitteissa operoiva PARADISO homeline myymälä on sijoitettu rakennuksen 0. kerrokseen.

Tarkkaan ottaen löydät myymälän Koltsi Kaminad vieresestä liiketilasta, vastapäätä Vannituba.ee kauppaa.

Kokonaisuutena kolmikerroksinen Järve kauppakeskus on parhaiten tunnettu Viron suurimmasta keskittymästään sisustus-ja huonekaluliikkeitä.