Tallinnan Pedro del Hierro vaatekauppa

Espanjalainen muotimerkki Pedro del Hierro operoi Tallinnan puitteissa yhtä myymälää, Viru Keskus kauppakeskuksessa.

Pedro del Hierro tunnetaan persoonallisista muotityyleistään, jotka on luotu kosmopoliittisen, ajankohtaisen, urbaanin, ja itsevarman miehen ja naisen inspiroimana.

Pedro del Hiero vaatteetTuotemerkin muotisuunnittelu kehittyy jatkuvasti, yhdistäen harmonisesti muodin olennaiset osat sekä ennakoivat trendit pret-a-porter, haute couture, ja urbaaniin tyyliin.

Tyypillinen Pedro del Hierro vaate on luotu klassisten tyylien ja laadun pohjalle, minimalistisella otteella, jossa on mukana espanjalaisen tunnemaailman heijastamia kohokohtia.

Brändi on hyvä valinta ihmiselle, joka viettää kiireistä elämäntyyliä, kiirehtien tapahtumasta ja kokouksesta toiseen. Ajattomat ja luonnolliset vaatekappaleet mahdollistavat edustavalta näyttämisen kaikissa tilanteissa.

Pedro del Hieron kokoelmiin kuuluu naisten muodin suhteen mm. pitkiä ja lyhyitä takkeja, nahkavaatteita, mekkoja, hameita, neulevaatteita, puseroita, t-paitoja, housuja, farkkuja, laukkuja, jalkineita, koruja, huiveja, vöitä, sukkahousuja, sekä aurinkolaseja.

Miesten muodin kokoelmista löytyvät esimerkiksi takit, bleiserit, neulevaatteet, paidat, poolopaidat, housut, farkut, kengät, solmiot, vyöt, laukut, aurinkolasit, sukat, sekä alusvaatteet.

Voit tutustua muotitalon uusimpiin kokoelmiin sen verkkokaupan kautta, osoitteessa www.PedroDelHierro.com.

Pedro del Hierro, joka on perustettu vuonna 1976, on kuulunut vuodesta 1989 espanjalaiseen Grupo Cortefiel konserniin, joka omistaa myös muotimerkit Cortefiel, Springfield, women’secret, Fifty Factory, sekä Antonio Miró Studio.

Alunperin lähes yksinomaan Espanjassa myynnissä ollut brändi on laajentunut voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla vuodesta 2007 saakka, ja nykyään Pedro del Hierro myymälöitä on 21:ssä eri maassa.

Tallinnan Pedro del Hierro myymälä toi Etelä-Euroopassa huippusuositun muotimerkin Viroon toukokuussa 2014. Muualla Baltiassa brändillä on kauppoja vain Liettuan Vilnassa.

Kaupan tuotevalikoima on valikoitu edustamaan erityisesti tyylikästä kaupunkilaiskulttuuria ja vapaa-ajan muotia.

Pedro del Hierro Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.pedrodelhierro.com

Virukeskuksen Pedro del Hierro vaatemyymälä toimii kauppakeskuksen 2. kerroksesta käsin.

Löydät kauppapaikan kerroksen puitteissa Etam alusvaateliikkeen ja Cortefiel vaateputiikin välisestä liiketilasta.