Tallinnan Photopoint valokuvausliikkeet

Monipuolisia Photopoint valokuvausliikkeitä löytyy Tallinnassa kolmen suuren kauppakeskuksen yhteydestä: Kristiine Keskus, Rocca al Mare, sekä Ülemiste Keskus.

Photopoint ketjun toiminnan pääpaino on laadukkaissa valokuvauspalveluissa ja laajassa valikoimassa digitaalista teknologiaa.

Photopoint TallinnaToiminnan kulmakivenä ja menestyksen taustalta löytyvänä tekijänä on lisäksi miellyttävä & ammattitaitoinen asiakaspalvelu.

Parhaan valokuvaukseen liittyvän teknologian ohella voit shoppailla myös mm. tabletti-tietokoneita, läppäreitä, videokameroita, kiikareita, MP3-soittimia, ja monia muita digitaalisten tuotteiden kategorioita.

Suosituimpiin tuotemerkkeihin liikkeissä kuuluvat esimerkiksi Crumpler, Gitzo, Kata, Manfrotto, Metz, Panasonic, Pentax, Razer, Roccat, Speedlink, Tamron, ja Vivanco.

Photopointin valokuvauksen oheistuotteisiin ja palveluihin lukeutuvat valokuva-albumit, kalenterit ja kortit, palapelit ja mukit, valokuvien tilaus netin kautta, valokuvien printtaus, sekä valokuvauslaitteiden vuokraus.

Tallinnan Photopoint myymälät

Photopoint Rocca al Mare TallinnaPhotopoint Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.photopoint.ee

Photopointin Rocca al Mare ostoskeskuksen myymälä on sijoitettu rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen, Klick myymälän ja Kullatükk koruliikkeen väliseen tilaan.

Rocca al Mare on yksi Viron tärkeimpiä kauppakeskuksia, sisältäen yli 170 myymälää ja palvelua, yli 57 000 neliömetrin kokoisella alueella.

Keskus, joka on ollut avoinna vuodesta 1998, on ollut vuodesta 2005 suomalaisen Citycon Oyj:n omistama.

Photopoint Kristiine Keskus TallinnaPhotopoint Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.photopoint.ee

Photopoint Kristiine Keskus toimii kauppakeskuksessa sen ensimmäisessä kerroksessa, XS Mänguasjad lelukaupan ja I.L.U. kosmetiikkaliikkeen välissä.

Citycon Oyj:n omistuksiin lukeutuva Kristiine Keskus on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1999 saakka.

Keskuksesta löytyy yhteensä noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 pinta-alalla.

Photopoint Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.photopoint.ee

Photopoint myymälät muualla Virossa

Photopoint Lõunakeskus
Ringtee 75
50501 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.photopoint.ee

Photopoint Eeden Keskus
Kalda tee 1c
50703 Tartto
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.photopoint.ee

Photopoint Tartu Kaubamaja
Riia 1
51013 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 9-21, su klo 10-19
www.photopoint.ee

Paras tapa tutustua Photopointin monipuoliseen tuotevalikoimaan on vierailla ketjun verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.Photopoint.ee.

Verkkokaupasta löytyvät kaikki myös myymälästä tarjolla olevat palvelut ja tuotteet, ja sen kautta voit tilata tuotteita myymälästä haettavaksi.

Nettikaupan valikoima on itse asiassa kattavampi kuin yhdenkään yksittäisen myymälän, sisältäen kaiken kaikkiaan yli 13 000 erilaista tuotetta.