Tallinnan Prisma kaupat

Suomalaisen SOK-ryhmän omistamat Prisma kaupat ovat varma kohde Tallinnassa käydä tekemässä halpoja Viron ostoksia.

Viiden hypermarketin ja yhden Express-kaupan voimin Tallinnassa toimiva ketju on itse asiassa nykyisin yksi nopeimmin markkina-osuuttaan kasvattavista Viron päivittäistavarakaupan toimijoista.

Prisma hypermarketti TallinnaYhteensä Prismalla on Virossa yhdeksän hypermarkettia, yksi pienikokoinen Prisma Express Tallinnan matkustajasatamassa, sekä ravintolamaailma Sikupillin ostoskeskuksen yhteydessä.

SOK-omisteinen ketju toimii Suomen ja Viron ohella tätänykyä myös Latvian ja Venäjän markkinoilla.

Prisma on yksi tunnetuimmista hypermarketti-nimistä Virossa, ollen toiminnassa alueella jo vuodesta 2000 alkaen.

Löydät SOK:n Viron tytäryhtiöiden toimintaa Tallinnassa brändinimien AS Prisma Peremarket ja AS Sokotel kautta, kuin myös Sokos Hotel Viru kauppamerkin takaa.

Sikupilli Prisma
Tartu mnt 87
10112 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-23
www.prismamarket.ee

Rocca Al Mare Prisma
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-23
www.prismamarket.ee

Kristiine Prisma
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-23
www.prismamarket.ee

Mustamäe Prisma
A.H.Tammsaare tee 116
12918 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-23
www.prismamarket.ee

Lasnamäe Prisma
Mustakivi tee 17
13912 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 8-23
www.prismamarket.ee

Prisma Express
Uus Sadama 25
10120 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.prismamarket.ee

Hypermarkettien suhteen tuotevalikoima on yksi Tallinnan parhaimpia, sisältäen muun muassa koulutarvikkeita, ruokaa ja juomaa, lastenruokia, vaippoja, hoitotuotteita, päivittäistavaroita, hygieniaa ja kosmetiikkaa, pukeutumista, kodin tarvikkeita, keittiötekniikkaa & kodinkoneita, leluja, urheilutarvikkeita, tekniikkaa, puutarhatuotteita, vapaa-ajantuotteita, sekä remonttitarvikkeita ja autotuotteita.

Prisma Express TallinnaPrisma Expressin tuotevalikoima on huomattavasti suppeampi, ja koottu etenkin viereisen matkustajasataman kautta tulevia asiakkaita silmälläpitäen (juomia, tupakkaa, makeisia, jne). Sataman D-terminaali sijaitsee 80 m päässä.

Voit ostaa Prisma Expressin tuotteita jo kotimaassa verkkokaupan (online.prismamarket.ee) kautta, hakien tuotteet noutomyyntinä paikan päältä.

Viron Prisma hypermarkettien toiminta eroaa muista jälleenmyynnin kaupoista, sillä kunkin myymälän ykköstavoitteena on tehdä asiakkaiden elämästä mahdollisimman helppoa, myös ostokokemuksen suhteen.

Ketjun tunnuslause Virossa onkin suomenkielellä “Yksi huoli vähemmän!”.

Tätä tavoitetta edistetään selkeillä näytehyllymerkinnöillä, lyhyillä kassajonoilla, laajoilla & tilavilla hyllyvalikoimilla, hyvällä palvelulla, sekä joukolla muita tekijöitä, jotka kaikki tuovan oman osansa päivittäisten rutiinien helpottamiseen ja murheiden vähentämiseen.

Prisma TallinnaKukin hypermarketti on myös tarkkaan suunniteltu, ilman kulkuesteitä ja selkeillä kattomerkinnöillä tavaroiden sijaintien suhteen.

Lisäksi kunkin tuoteryhmän sijoittelu on pyritty tekemään mahdollisimman loogiseksi suhteessa toisiinsa.

Samanlaiset tuoteryhmät löytyvät vieri-vierestä, tehden asiakkaille helpoksi vertailla tuotteita ja tehdä päätöksiä.

Kilpailijoihin verrattuna Prismat ovat myös poikkeuksellisen tilavia käytäviltään. Tämä on toteutettu helpon liikkumisen mahdollistamiseksi.

Leveät käytävät mahdollistavat perheiden, lastenvaunujen ja yksittäisten asiakkaiden vaivattoman ohittamisen ja helpon tavaroihin tutustumisen.

Prisma on panostanut kussakin tuoteryhmässä myös mahdollisimman kattavan valikoiman esilletuomiseen, joka on johtanut erittäin suuriin kauppakokoihin.

Suurella valikoimalla pyritään tarjoamaan vaihtoehtoja mahdollisimman laajalle asiakaskunnalle, myös eri ikäryhmien suhteen.

Tämä kattava valikoima on toteutettu ruokatuotteiden ohella myös hypermarkettien kuluttajatavaroiden erikoisvalikoimien suhteen.

Prisma Tallinna kassaPrisma tunnetaan myös edullisista hinnoistaan.

Hinnoittelupolitiikka on yksinkertainen: paikka haluaa tarjota edullisia hintoja päivittäin kaikkien tuotteidensa suhteen, ei erillisinä tarjouksina tai promootioina.

Nämä halvat hinnat on mahdollistettu muun muassa keskitetyn ostotoiminnan ja tehokkaan logistiikan avulla.

Lisäksi firma ei tämän takia käytä rahaa erikoistarjousten mainostamiseen, josta aiheutuvat säästöt siirretään asiakkaiden hyväksi.

Prisman kaupat ovat lisäksi avoinna pidempään kuin monet muut hypermarketit.

Ketjun tarkoituksena on mukautua mahdollisimman pitkälle kunkin asiakkaan tarpeisiin aukioloaikojen suhteen, eikä toisinpäin.

Prisman kaupat tarjoavat erittäin kattavasti etukäteen pakattuja ruokatuotteita, myyntitiskien sijasta.

Tähän on kaksi syytä.

Ensinnäkin, näiden tuotteiden mikrobiologiset indikaattorit ovat Prisman mukaan paremmat kuin pakkaamattomina myytyjen ruokatuotteiden.

Toiseksi, etukäteispakkaukset mahdollistavat nopean ja vaivattoman itsepalvelun ruokatuotteiden ostamisen suhteen.

Ruokaa myyviä tiskejä käytetään ketjun myymälöissä vain paikoissa, joissa ne ovat korvaamattomia asiakaspalvelun välineitä.