Tallinnan Pro Optika optikkoliikkeet

Kautta Viron toimiva Pro Optika optikkoliikeketju on mukana Tallinnan liike-elämässä yhteensä neljän myymälän valikoimalla.

Ketju tunnetaan optikkoliikkeenä etenkin laajasta tarjonnastaan maailman tunnetuimpia optikko-alan tuotemerkkejä, muodikkaimmilta silmälasien valmistajilta.

Pro Optika TallinnaPro Optikan edustamiin tuotemerkkeihin lukeutuvat tässä suhteessa esimerkiksi Silhouette, Ray-Ban, Giorgio Armani, Emporio Armani, Gucci, Prada, Versace, Vogue, Max Mara, D&G, Givenchy, Just Cavalli, Pierre Cardin, Polaroid, Police, Carrera, Zeiss, Oakley, Tom Ford, Marc Jacobs, ja monet muut.

Yksi ketjun erikoisuus ovat Chanelin silmälasituotteet, joita myydään Pro Optikan Viru Keskus toimipaikassa.

Ketjun asiantuntevat asiakaspalvelijat pystyvät ohjaamaan sinut soveltuvimpiin silmälaseihin ja piilolinssituotteisiin.

Voit tutustua kaikkiin optikkoliikkeessä tarjolla oleviin tuotteisiin ja niiden hintoihin jo etukäteen, Pro Optikan nettisivujen (ProOptika.ee) kautta, jotka ovat tarjolla myös suomenkielisenä versiona.

Viimeksi tarkistettaessa ketju myi linssejä, piilolinssejä, 438 erilaista mallia kehyksiä, sekä 144 erilaista aurinkolasimallia.

Piilolinssien suhteen Pro Optikan toimipaikoissa myydään Ciba Vision, Cooper Vision, Baush&Lomb ja Johnson&Johnson tuotteita.

Oheispalveluista ketju tarjoaa kussakin toimipisteessä optikkojen ja silmälääkärien tekemiä silmä-ja näkötutkimuksia. Palveluihin lukeutuvat lisäksi silmälasien korjaukset ja huoltotoimet.

Tallinnan Pro Optika myymälät

Pro Optika Rocca al Mare TallinnaPro Optika Rocca al Mare Kaubanduskeskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.prooptika.ee

Rocca al Mare kauppakeskuksen Pro Optika myymälä sijaitsee kompleksin ensimmäisessä kerroksessa, Eesti Post palvelupisteen ja Päevituskeskus Päikesekiir toimipaikan vieressä.

Keskuksesta löytyy muitakin optikkoliikkeitä, Eagle Vision ja Eesti Optik, joiden toimipisteet sijaitsevat aivan vieressä, samassa kerroksessa.

Vuonna 1998 avattu Rocca al Mare sisältää kaiken kaikkiaan yli 170 myymälää ja palvelua, 57 000 m2 kokoisella alueella.

Pro Optika Tallinn
Kaubamaja tn 4
10145 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 9-19, la klo 10-17
www.prooptika.ee

Pro Optika Viru Keskus
Viru väljak 4/6
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-21
www.prooptika.ee

Pro Optika Järve Keskus
Pärnu mnt 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.prooptika.ee

Pro Optika myymälät muualla Virossa

Pro Optika Tartu Kaubamaja Keskus
Riia 1
51004 Tartto
Aukioloajat: ma-la klo 9-21, su klo 10-19
www.prooptika.ee

Pro Optika Pärnu Port Artur 2
Lai 11
80011 Pärnu
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 10-16
www.prooptika.ee

Pro Optika Põlva
Kesk 10
63307 Põlva
Aukioloajat: ma-pe klo 9-17, la klo 9-14
www.prooptika.ee

Pro Optika Valga
Vabaduse 3
68205 Valga
Aukioloajat: ti-pe klo 9-17, la klo 9-14
www.prooptika.ee

Pro Optika Viljandi
Lossi 26
71004 Viljandi
Aukioloajat: ma-pe klo 9-17, la klo 9-15
www.prooptika.ee

Pro Optika Võru
Jüri 19a, Polikliiniku I kerros
65609 Võru
Aukioloajat: ma-pe klo 9-18, la klo 9-14
www.prooptika.ee

Pro Optika yrityksenä

Pro Optika on Tallinnasta käsin toimiva perheyritys-pohjainen firma, joka avasi ensimmäisen optikkoliikkeensä Võruun joulukuussa 1991.

Varhaisessa vaiheessa yhtiön toimintaa se keskittyi palvelemaan asiakkaita lähinnä eteläisen Viron alueella, avaten toimipaikkoja Valgassa ja Põlvassa.

Ensimmäinen Tallinnan toimipiste avasi ovensa vuosikymmen myöhemmin, ja nykyisin Viron pääkaupungissa on jo neljä Pro Optika liikettä.

Pro Optika on avannut vuosien varrella liikkeitä lisäksi Tarttoon, Pärnuun, ja Viljandiin.

Ketju on saanut uskollisia asiakkaita muun muassa henkilökohtaisen asiakaspalvelunsa ja korkean toiminnan ja tuotteidensa laadun ansiosta.

Asiakaslähtöinen toimintaperiaate näkyy myös siinä, että Pro Optika tuo asiakkailleen vuosittain Viron ensimmäisenä viimeisimpiä optikkoalan uutuuksia Pariisin ja Milanon messuilta.

Kussakin ketjun liikkeessä on tarjolla monipuolinen oheispalveluiden valikoima, joita tarjoavat asiakaspalvelijat, optikot, ja silmälääkärit.

Tulevaisuutta silmälläpitäen Pro Optika ei pyri Viron suurimmaksi optikkoketjuksi, vaan haluaa tulla tunnetuksi alan parhaana ketjuna, niin palveluiden kuin tuotteidenkin laadulla mitattuna.