Tallinnan Pull & Bear vaatekauppa

Espanjalaisen Pull & Bear ketjun vaatekauppa sijaitsee Tallinnan keskustasta löytyvässä Rotermannin kauppakorttelista, osoitteessa Rotermanni 8.

Vaatekauppana Pull & Bear (myös Pull and Bear tai P&B) auttaa asiakkaitaan, nuoria naisia & miehiä, pukeutumaan itsevarmasti, tyylikkäästi, alkuperäisesti, ja nykyaikaisesti.

Pull and Bear vaatekauppa Rotermann TallinnaTarjolla on vaatteita, jalkineita, huiveja, hattuja, koruja, lompakoita, laukkuja, ja muita asusteita.

Kokoelmia kuvaavat yhteensopivien, edukseen erottuvien värien, kukkateemojen ja kuvioiden käyttö, kuin myös voimakas graafisten ja teksti-elementtien käyttö.

Tuotteissa näkyy myös amerikkalaisen popkulttuurin vaikutus, joka on tuotu myymälöiden sisustuksiinkin legendaarisesta kalifornialaisesta Palm Springsin kaupungista otettuina vaikutteina.

Mallistot edustavat vapaa-ajan muotia, rentoa pukeutumista vaatteiden sekä asusteiden suhteen nuorille ihmisille, jotka hakevat urbaaneja tyylejä, laatua, sekä edullisia hintoja.

P&B myymälän hyllyiltä löytyy muiden vaatteiden ohella rentoja farkkuja, jotka ovat olennainen osa monen nuoren arkielämää.

Ketju luotiin vuonna 1991, tarkoituksena perustaa kansainvälisesti vetoava nuorten ihmisten vaatemerkki, asiakkaille, jotka välittävät elinympäristöstään, elävät osana yhteisöään, ja kanssakäyvät toistensa kanssa.

Pull & Bear vaatteetTyypillinen Pull & Bear vaatteisiin pukeutuva asiakas valitsee rennosti pukeutumisen, hylkää stereotypiat, sekä haluaa tuntea itsensä mukavaksi vaatteissaan.

P&B tyydyttää nämä tarpeet tuomalla yhteen kansainväliset trendit, sekoittamalla niitä katu-ja klubivaikutteisiin, ja uudelleentulkitsemalla tyylejä luodakseen mukavia, helppopukeisia vaatekappaleita lyömättömiin hintoihin.

Brändin takaa löytyy espanjalainen Inditex Group muotikonserni, jonka omistamiin muihin ketjuihin lukeutuvat Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, sekä Uterqüe.

Pull & Bear ketjuu kuuluu tätä nykyä kaiken kaikkiaan yli 850 myymälää 68:ssa eri maassa.

Voit tutustua tuotevalikoimaan ja tuotteiden tuotteiden hintoihin yhtiön verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.PullAndBear.com.

Pull and Bear Rotermann
Rotermanni 8
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 11-18
www.pullandbear.com

Pull and Bear kokoelmat

Pull&Bear tuo viimeisimmät kansainväliset trendit maailman kaduilta myymälöihinsä helppoina, mukavina, ja rentoina vaatteina.

Vaatemerkin kokoelmat hahmotellaan idealla pukea nuorekkaasti ajattelevat miehet ja naiset, ottaen huomioon että ikä ei ole este valittaessa tuotteita vaatekaappiin.

P&B omaa kaksi täysin erillistä mallistoa naisille ja miehille.

Yhtäältä teini-ikäiset voivat löytää rentoja vaatteita kauppapaikoilta collegepaitojen, t-paitojen, farkkujen, Bermuda-shortsien, tennareiden, ja hattujen muodossa, joissa puuvilla on keskeinen kangaselementti.

Toinen mallisto on suunnattu aikuisemmille miehille ja naisille, jotka ovat kasvaneet tuotemerkin vaatteissa.

Heille Pull & Bear luo vaatekappaleita joita ovat inspiroineet viimeisimmät kansainväliset päivä-ja iltapukeutumisen trendit, ja joita voidaan pitää päällä niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Tekstiilien kokoelmaa tukevat mallistot jalkineita, asusteita, koruja, hajuvesiä, korvakuulokkeita, sekä aurinkolaseja.

Pull and Bear pyrkii kehittymään samaan tahtiin kuin asiakkaansakin, aina tarkkaillen uusia teknologioita, sosiaalisia liikkeitä, ja viimeisimpiä taiteellisia tai musikaalisia trendejä.

Kaikki tämä heijastuu sekä brändin designeissa sekä myymälöiden sisustuksessa ja ulkonäössä.

Myymälät, jotka on sisustettu kalifornialaisen Palm Springsin kaupungin inspiroimana, saavat uusia tuotteita hyllyilleen kaksi kertaa viikossa.