Tallinnan Rein Kasela viinikauppa & viinibaari

Sommelier Rein Kaselan viinikauppa & viinibaari löytyvät Tallinnan ydinkeskustan alueelta (Rotermannin kauppakortteli ja Viru Keskus).

Bordeauxin alueella vierailu vuonna 1997 antoi Rein Kaselalle mielijohteen alkaa maahantuoda Viroon vin de primeur viinejä.

Samana vuonna Kaselaa kiehtoi Burgundy ja alueen tinkimätön asenne tuotteiden laatua kohtaan sekä seudun viinintuottajien elämänfilosofiat, jotka inspiroivat Rein Kaselan viinihuoneen sloganin: “La Passion des Grand Crus” (eli “intohimo Grand cru viineihin”).

Tämä ei tarkoita vain intohimoa parhaita viinejä kohtaan, vaan myös keskeisesti ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä, korkean tason ammattimaisuutta, sekä aitoa viiniseudun edustamista kohtaan.

2000-luvun alkupuolella Kaselan fokuksena oli pitkälti laatuviinien tukkumyynti hotelli-ravintola-catering sektorille, erilaisten viinikurssien näytellessä myös tärkeää osaa toiminnassa.

Rein Kasela viinikauppa Rotermann TallinnaSommelier avasi oman viinikauppansa joulukuussa 2009 upeisiin puitteisiin, Rotermannin kauppakorttelissa olevaan vanhaan ohramyllyrakennukseen.

Viinikaupassa on edustettuna koko yhtiön tuotevalikoima – viinit, väkijuomat, oliiviöljyt, ja viinikulttuurin oheistuotteet.

Rotermannin korttelin osana oleva kauppa, virallisesti Rein Kaselan viinihuone, panostaa vanhan maailman parhaiden viinien esittelyyn ja myymiseen.

Asiakkaina kaupalla on niin yksityisostajia, huippuravintoloiden sommeliereja, kuin viinibaarien edustajiakin, jotka tulevat hankkimaan vintage- ja arkiviinejä Ranskasta, Italiasta, Itävallasta, Unkarista, Saksasta, ja Espanjasta.

Tuotevalikoima on koottu sisältämään vaihtoehtoja niin erikoistapahtumiin kuin vain pelkästään päivittäiseen kulutukseenkin, laajalla hintaskaalalla.

Voit tutustua myynnissä oleviin viineihin ja niiden hintoihin kaupan verkkosivujen kautta, osoitteessa www.ManiPenny.ee.

Rein Kasela viinibaari Viru Keskus TallinnaRein Kaselan viinibaari löytyy puolestaan Viru Keskus ostoskeskuksen toisesta kerroksesta, läheltä Reval Café kahvilaa.

Tämä moderni ja nuorekas viinibaari on viihtyisä paikka viettää hetki viinilasillisen ääressä kiireisen shoppailupäivän puitteissa, ja voit ostaa laatuviiniä myös kotiinviemiseksi.

Viinibaarin valikoimat kattavat laatuviinit vanhan maailman tuotantoalueilta: Ranska, Itävalta, Unkari, Espanja, ja Saksa. Kaikki viinit ovat huolellisesti valittuja sommelier Rein Kaselan toimesta.

Viinejä on saatavilla laajalla hintaskaalalla ja jokaiseen makuun soveltuvina vaihtoehtoina.

Rein Kasela Veinituba Rotermann
Rotermanni 12
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-to klo 11-18, pe klo 11-19
www.manipenny.ee

Rein Kasela Veinibaar Viru Keskus
Viru väljak 4
10111 Tallinna
www.manipenny.ee

Virukeskuksen Rein Kasela viinibaari sijaitsee ostoskeskuksen 2. kerroksen alueella.

Aivan vieressä on Reval Café kahvila, josta voit ostaa pikkupurtavaa laatuviinistä nauttimisen oheen.