Tallinnan REM kenkäkaupat

Virolainen REM kenkäkauppaketju myy jalkineita Tallinnassa viidellä toimipisteellä, mukana R-King outlet-myymälä Idakeskus ostoskeskuksessa.

REM:in tuotevalikoima sisältää kaikkiin tyyleihin soveltuvia kenkiä sekä oheistuotteita, lämpimiin ja kylmiin kausiin.

REM TallinnaTuotteistosta löytyvät naisten käsilaukut, miesten salkut, vyöt, nahkahansikkaat, sateenvarjot, sekä sukat.

Lisäksi REM:in lastentuotteiden puolelta voit shoppailla erilaisia lenkkareita ja vapaa-ajankenkiä hauskoissa kuvioinneissa sekä tytöille että pojille.

Tuotemerkkien suhteen myymälöistä löytyy brändejä kuten Baldinini, Calvin Klein, Laura Biagiotti, Rossi, Tamaris, Tosca Blu, Desigual, Wrangler, ja Palladium, Bugatti, Tom Tailor, LelliKelly, Tommy Hilfiger, Baci&Abbracci, Bagatt, Högl, Baldinini, Gilda Tonelli, Marco Tozzi, Elena, ja GUESS.

REM perustettiin vuonna 1995, ja sen toiminnan pääpaino on alusta saakka ollut tarjota eleganttisia ja muodikkaita tuotteita.

Vuonna 1997 yhtiö aloitti oman jälleenmyyntiketjunsa. Näissä myymälöissä tarjolla on nahkatuotteita, kenkiä, ja oheistuotteita.

Ketjun asiakaskunta koostuu teineistä liikemiehiin ja “taiteilijoista ministereihin” saakka.

Yhteensä ketjulla on viisi toimipistettä Tallinnassa.

Kullakin REM-myymälällä on oma muodikas tyylinsä: kaupat ovat täynnä valkoista väriä, joka antaa tilan tunteen ja ilmapiirin ostaa jotain kaunista.

REM ketjun pääperiaatteet ovat ainutlaatuisuus, eleganssi, sekä tyyli.

Yksi REM kenkäliikkeistä sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa, Foorum kauppakeskuksessa.

Myös Rocca al Maresta, yhdestä kaupungin suurimmista ostoskeskuksista, löytyy REM putiikki.

Yksi myymälöistä toimii Lasnamäen kaupunginosassa (itäisessä Tallinnassa), toinen on Mustamäen kaupunginosassa, ja kolmas on lähellä Kristiinen kaupunginosaa (Järve).

Ketjuun kuuluva R-King outlet on myymälä, josta voit ostaa aikaisempien kausien kokoelmia halvimpiin hintoihin.

Tallinnan REM myymälät

REM Rocca al Mare TallinnaREM Rocca al Mare Keskus
Paldiski mnt. 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.rem.ee

Ketjun suurin REM myymälä sijaitsee Rocca al Mare kauppakeskuksessa. Myymälän suurikokoinen valikoima sisältää kauniita naisten ja miesten kenkiä, oheistuotteita, ja käsilaukkuja.

Suurin REM myymälöistä on erinomainen paikka shoppailla lahjatuotteita.

Voit löytää täältä kaikkea tarpeellista: muodollisia ja epämuodollisia tyylejä Tamaris tuotemerkiltä, vapaa-ajan muotia ja laatua Calvin Kleiniltä, elegantteja linjoja ja vahvoja design-elementtejä Baldininilta, sekä itsenäistä tyyliä italialaiselta Rossilta.

Valikoimiin sisältyy erinomainen valikoima Tosca Blu, Baci&Abbracci sekä Gilda Tonelli oheistuotteita ja somisteita.

REM Foorum Keskus TallinnaREM Foorum Keskus
Narva mnt. 5
10117 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-19
www.rem.ee

Foorum Keskus on hieno putiikki, ylpeästi tyylikkäin kaikkien REM myymälöiden parissa. Pienikokoinen, mutta täydellisesti muotoiltu kauppapaikka.

Näytteillä myymälässä on kauniita kokoelmia erilaisilta tuotemerkeiltä: tunteella valmistettuja Bagatt-korkokenkiä, miesten ja naisten kävelykenkiä Baldininilta, elegantteja Tosca Blu käsilaukkuja ja somisteita, rentoa tyyliä Calvin Kleiniltä, Tommy Hilfigeriltä, Bugattilta, sekä uljaita miesten kokoelmia Rossilta.

Tämä sievä REM myymälä tarjoaa tyyliä ja edullisuutta.

REM Lasnamäe Centrum TallinnaREM Lasnamäe Centrum Keskus
Mustakivi 13
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.rem.ee

Lasnamäen Centrumin REM kenkäkauppa on pienikokoinen, mutta sisältää suuren valikoiman tuotteita. Tästä vaatimattoman kokoisesta myymälästä voit löytää kaikkea tarpeellista koko perheelle.

Myymälän tarjontaan kuuluvat myös tuotteet pienille lapsille ja teini-ikäisille.

Tuotteiden kohokohtina ovat hienot naisten kenkämallit tunnetuilta valmistajilta: Caprice, Calvin Klein, Laura Biagiotti, sekä Tamaris.

Miehiä putiikkiin houkuttelevat muun muassa klassiset jalkinekokoelmat suomalaiselta TOP MAN tuotemerkiltä, sekä amerikkalais-tyyliset bootsit Wranglerilta.

Miehet ja naiset voivat ostaa kaupasta lisäksi upeita somisteita italialaisilta brändeiltä kuten Tosca Blu ja Gilda Tonelli.

Somisteiden valikoimat kattavat jotain jokaiselle: käsilaukkuja ja kukkaroita, miesten käsilaukkuja, naisten hattuja, sekä hansikkaita miehille ja naisille.

REM Järve Keskus
Pärnu mnt 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.rem.ee

Järve Keskus REM-myymälä on pienikokoinen kauppa vaatimattomalla designilla, mutta sisältää ison valikoiman hienoja kokoelmia. Kyseessä on rento ja yksinkertainen, mutta elegantti ja hienostunut myymälä.

Voit ostaa kaupasta täydellisestä tuotevalikoimasta naisten ja miesten vapaa-ajan jalkineita, kuin myös laajasta valikoimasta lasten ja nuorten kenkiä.

Suosituimpiin tuotemerkkeihin liikkeessä lukeutuvat Tamaris, Palladium, Marco Tozzi, Moda Donna, Baci&Abbracci ja Caprice.

R-King OUTLET Idakeskus
Punane 16
13619 Tallinna
Aukioloajat: ma-la klo 10-20, su klo 10-18
www.rem.ee

R-King Outlet kauppapaikka toimii osana Idakeskus ostoskeskusta.

Myymälä sijaitsee osana yhtä suurimmista Tallinnan kaupunkikeskuksista – Lasnamäen aluetta.

Kaupan valikoimiin sisältyvät kuuluisat tuotemerkit alhaisimpiin hintoihin. Jalkineet, käsilaukut, nahkasomisteet – myymämälässä on tarjolla kaikkea.

REM myymälät muualla Virossa

R-King Rannarootsi Haapsalu
Rannarootsi 1, Uuemõisa küla
90401 Haapsalu
Aukioloajat: ma-la klo 10-19, su klo 10-18
www.rem.ee

Haapsalun kauppapaikka on kodikas ostospaikka, joka on saanut paljon vakioasiakkaita toiminta-alueellaan.

Myymälän erikoisuuksiin kuuluvat sen eksklusiiviset kenkäkokoelmat useilta tuotemerkeiltä: Baci, Abbracci, Tamaris ja Marco Tozzi.

Mukana on myös muotituotteita trendikkäältä ja innovatiiviselta Elena tuotemerkiltä, yksilöllisiä ja tavoitteellisia jalkineita Laura Biagiottilta, uniikki sekoitus innovatiivista laatua somisteiden muodossa Tosca Blulta.

Kauppapaikasta voi ostaa lisäksi urbaaneja teini-ikäisten & lasten tyylejä Bugatti-tuotemerkiltä.