Tallinnan Rieker kenkäkaupat

Rieker kenkäkauppaketju, jonka omistaa virolainen NS King, toimii Tallinnassa Kristiine keskuksessa, Rocca al Mare ostoskeskuksessa, sekä Ülemiste keskuksen tiloissa.

Kenkäkaupan ketjuna Riekerin jalkineet tunnetaan superkevyestä rakenteestaan, maksimaalisesta joustavuudestaan, mukavuudestaan, sekä kestävyydestä käytössä.

Rieker TallinnaNäistä syistä johtuen Rieker jalkineita suosivat etenkin vanhempi asiakaskunta, jolle käyttömukavuus on tärkein ominaisuus.

Jalkineiden korkean yleislaadun takaa löytyvät erinomainen nahkamateriaalin käsittely, mukavuuden varmistava design, sekä kenkien valmistuksen takana oleva ammattitaito.

Kukin Riekerin tuotteista on erittäin ergonomisest muotoiltu sekä funktionaalinen: kiitos erityisesti valmistettujen komponenttien ja rakenteen, nämä kengät ovat erittäin kevyitä ja erityisen joustavia.

Lisäksi Riekerin jalkineet omaavat aina parhaimman mahdollisen iskuja vaimentavan laadun.

Löydät kenkäkauppaketjun myymälöistä jalkineita kaikille perheenjäsenille.

Tuotteet ovat erityisen soveltuvia aktiivisen elämäntyylin omaaville ihmisille, ja niille asiakkaille, joiden päivät venyvät ja ovat kiireisiä.

Riekerin omistaa NS King niminen virolainen kenkäkaupan konserni, jolla on toimipaikkoja myös “NS King” tuotemerkin alla.

Vuonna 1994 perustettu NS King, joka toimii Tallinnasta käsin, on nykyään yksi johtavista virolaisista kenkä-ja oheistuotteiden jälleenmyyjistä maassa.

NS King konsernin omistamia myymälöitä löytyy Virosta 14 toimipaikan verran (joista 3 on Riekerin kauppoja), Latviasta 16 toimipaikkaa (4 Rieker myymälää), ja Liettuasta 4 toimipistettä.

Tallinnan Rieker myymälät

Rieker Kristiine Keskus TallinnaRieker Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

Rieker kenkäkauppa löytyy Kristiine Keskus rakennuksen toisesta kerroksesta, ETAM ja Triumph myymälöiden välisestä liiketilasta.

Ostoskeskuksena Kristiine Keskus on yksi Viron suurimmista alan toimijoista myymälöiden lukumäärällä mitattuna.

Vuonna 1999 avattu Kristiine Keskus sisältää nykyään noin 170 myymälää ja palvelua noin 43 700 neliömetrin liiketilan alueella.

Rieker Rocca al Mare TallinnaRieker Rocca al Mare
Paldiski mnt 102
13522 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

Löydät Riekerin kenkiä myyvän putiikin Rocca al Maren ostoskeskuksen ensimmäisestä kerroksesta, Extra Stylen ja Olympic Casinon välisessä tilassa.

Vuonna 1998 avattu ja nykyään suomalaisen Citycon Oyj:n omistama Rocca al Mare kauppakeskus sisältää yli 170 myymälää ja palvelua 57 000 neliömetrin liiketilan alueella.

Keskuksen asiakkaita varten löytyy runsaasti ilmaista parkkitilaa, noin 1300:n autopaikan verran.

Rieker Ülemiste Keskus TallinnaRieker Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.nsking.ee

Rieker kenkäkauppaketjun Ülemiste Keskus myymälä löytyy kompleksin toisesta kerroksesta.

Ülemiste Keskus, joka avautui asiakkaille vuonna 2004, sisältää kaikkiaan noin 160 myymälää ja palvelua.

Kenkäkauppojen valikoimaan keskuksessa kuuluvat Reikerin ohella myös myymälät ketjuilta Bata, Chester, Ecco, Jetty, NS King, Reno, Salamander, SHU, sekä Walking.

Mikäli asioit usein konsernin omistamissa kenkäkaupoissa, sinun kannattaa hankkia alennuksiin ja muihin etuihin oikeuttava kanta-asiakkuus.

Kanta-asiakkuuden saa täyttämällä tätä varten tarjolla olevan lomakkeen, jättämällä sen myymälään, ja ostamalla kanta-asiakaskortin joko Rieker tai NS King putiikista.