Tallinnan Robert’s Coffee kahvilat

Suomalainen kahvilaketju Robert’s Coffee toimii Tallinnassa kahdella toimipaikalla, Virukeskuksessa ja Kristiine ostoskeskuksessa.

Robert’s Coffee, joka on Pohjoismaiden suurin kahvilaketju, omistaa oman gourmet kahvilapaahtimonsa ja kahvilaatuja.

Robert's Coffee TallinnaKahviloista löytyvä tuotevalikoima sisältää alkuperäisiä kahveja, kahvisekoituksia, espressokahvi tuotteita, maustettuja kahveja, ja kofeiinittomia kahvijuomia.

Täydellisen kahvikokemuksen ohella voit tilata juomasi myös ketjun monipuolisesta valikoimasta maustettuja teejuomia.

Valikoimiin kuuluu mukaan reilun kaupan (Fairtrade) tuotteita.

Menuun sisältyvät herkulliset leipomo-ja konditoriatuotteet, erilaiset sandwich-leivät, kuin myös salaatit.

Robert’s Coffee perustettiin vuonna 1987 suomalaisen kahviekspertin, Robert Pauligin toimesta, jonka perheen kahvitraditiot juontavat seitsemän sukupolven päähän.

Nykyään Robert’s Coffee toimipaikkoja on yhteensä 70, Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Turkissa, Japanissa, ja Singaporessa.

Voit ostaa mukaan kotiisi kahviloista laajasta valikoimasta tuoreesti paahdettuja erilaisia kahvisekoituksia, paahtoja, ja jauhantoja, kuin myös ensiluokkaisia teelaatuja ja muita innovatiivisia oheistuotteita.

Kahvilaketjun toiminta on aina perustunut kolmelle periaatteelle: kahvi on nautinto, kahvi on tuoretuote, ja kahvi on sosiaalinen juoma.

Näistä ketju panostaa kahviensa gourmet-tasoon kahdella tapaa: vihreiden kahvipapujen tuoreiden ja niiden laadun kautta.

Robert’s Coffee maahantuo itse maailman hienoimpia vihreitä kahvipapuja, paahtaen tuotteet pienissä erissä aidolla rakkaudella kahviin ja suurella asiantuntemuksella.

Tallinnan Robert’s Coffee kahvilat

Robert’s Coffee | Coffee Shop Viru Keskus
Viru väljak 4/6
10111 Tallinna
www.robertscoffee.com

Robert's Coffee Kristiine Keskus TallinnaRobert’s Coffee | Coffee Shop Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.robertscoffee.com

Kristiine ostoskeskuksen rakennuskompleksista löytyvä Robert’s Coffee kahvila sijaitsee paikan ensimmäisessä kerroksessa.

Tarkalleen kahvila sijaitsee ensimmäisen kerroksen suhteen Prima Pizza & Pasta ravintolan ja ostoskeskuksen sisäänkäynnin vieressä.

Muita kahviloita samassa kauppakeskuksessa ovat mm. Coffee IN (1. kerros) ja Coffee Love (2. kerros).

Yhteensä Kristiine keskuksessa on noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin kokoisella alueella.

Paikka on ollut avoinna asiakkaille vuodesta 1999, ollen suomalaisen kiinteistökehitysyhtiö Cityconin omistama vuodesta 2011 eteenpäin.

Citycon omistaa Tallinnassa myös ostoskeskukset Magistral ja Rocca al Mare.