Tallinnan Saaremaa Sepad myymälät

Saaremaa Sepad myymälöitä on Tallinnan kaupungin alueella kaksi kappaletta, joista toinen on idyllisellä paikalla vanhaakaupunkia (Nunne 7).

Yhtiönä suomalaisittain Saarenmaan Sepät on perheomisteinen seppäliike, joka on toiminut vuodesta 1997 Saarenmaan Saiklan kylä pääpaikkanaan.

Saarenmaan Sepät myymälä vanhakaupunki TallinnaFirma on erikoistunut valmistamaan ja myymään takorautatuotteita, joiden suhteen myymälöistä löytyy yli 300:n erilaisen esineen valikoima.

Kategorioina myymälöistä löytyy rakennustarvikkeita, sisustustuotteita, sauna- ja takkatuotteita, matkamuistoja, kynttilänjalkoja, ja grillitarvikkeita.

Voit tutustua tuotteisiin ja niiden hintoihin firman nettikaupan kautta, osoitteessa www.Sepad.ee.

Asiakaskuntaan Saarenmaan Sepät ketjulla kuuluu yksityisasiakkaiden ohella rakennusalan ja sisustustarvikkeiden vähittäismyyntiketjuja niin Virossa kuin ulkomaillakin.

Ulkomailla seppäliikkeen tuotteita on saatavilla etenkin Suomesta, Ruotsista, ja Saksasta.

Ulkomaan (myös Suomen) jälleenmyyjät löytyvät listattuna yhtiön verkkosivuston yhteystiedot sisältävän linkin takaa.

Saarenmaan Sepät myymälä Norde Centrum TallinnaSaaremaa Sepad ketjun tavoitteena on tyydyttää kaikkein vaativimpienkin asiakkaiden toiveet, tarjoamalla laatutuotteita parhaalla mahdollisella palvelulla.

Viron myymälöistä löytyy erikoismyymälä, sepän työpaja Kuressaaren linnanpihalla, jossa kuka tahansa voi (sepän johdolla) käydä kokeilemassa takorautaesineiden tekemistä.

Mikäli sinulla on mielessäsi poikkeuksellisen mallinen takorautatuote, Saarenmaan Sepät pystyy erikoistilauksesta valmistamaan mitä tahansa raudasta, mitä voidaan mallintaa savimuoteilla.

Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat aidat, portit, markiisit, takkasuojat ja tulisijojen luukut, tuuliviirit jne.

Tallinnan Saarenmaan Sepät myymälät

Saarenmaan Sepät vanhakaupunki
Nunne 7
10133 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-18
www.sepad.ee

Saarenmaan Sepät Norde Centrum
Lootsi 7
10151 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 9-20
www.sepad.ee

Saarenmaan Sepät myymälät muualla Virossa

Saarenmaan Sepät Saikla
Orissaare vald
94634 Saaremaa
Aukioloajat: ma-pe klo 8:30-17
www.sepad.ee

Saarenmaan Sepät Kuressaare (paja-myynti Linnanpihalla)
Lossihoov 1
93815 Kuressaare
www.sepad.ee

Ajankohtaisista tuoteuutuuksista ja alennuskampanjoista ilmoitetaan tyypillisesti Saarenmaan Sepät ketjun Facebook-sivuilla (www.facebook.com/pages/Saaremaa-Sepad/205988889470069).

Referenssityöt toteutettujen tilaustöiden suhteen löytyvät puolestaan verkkokaupan sivuilta, “Tehdyt työt” linkin takaa.