Tallinnan Salamander kenkäkaupat

Saksalainen kenkäkauppaketju Salamander on tarjolla Tallinnassa neljällä kauppapaikalla, mukana kaksi myymälää vanhankaupungin Viru-kadun varrella.

Salamander kenkäsalongit tarjoavat asiakkailleen huippulaatuisia ja käyttömukavia jalkineita.

Salamander TallinnaTuotevalikoimaan kuuluu tyylejä aina klassista malleista moderneimpiin tyyleihin maailman tunnetuimmilta kenkien valmistajilta.

Näihin tuotemerkkeihin lukeutuvat mm. Nouchka, Geox, Peter Kaiser, K+S, Lloyd, Rieker, Clarks, Lacoste, ECCO, Salamander, Lurchi, La Conte, Högl, Gabor, Ara, Picard, ja monia muita.

Ketjun takaa löytyvä Salamander GmbH, ara AG:n tytäryhtiö, on huippulaatuisten jalkineiden, käsilaukkujen, ja asusteiden markkinoiden johtavia nimiä.

Salamander-ketjulla on tytäryhtiöitä Ranskassa, Itävallassa, Puolassa, Unkarissa, Tsekin tasavallassa, ja Venäjällä.

Tuotemerkki rekisteröitiin käyttöön ensimmäistä kertaa vuonna 1904, ja se nauttii nykyään laajasta suosiosta ja tunnettavuudesta – ennenkaikkea Saksassa, mutta myös useissa muissa Keski-ja Itä-Euroopan maissa.

Salamander myymälöitä on Saksassa yli 50, joiden ohella ketjuun kuuluu noin 150 toimipistettä alueilla Ranska, Itävalta, Puola, Unkari, Tsekin tasavalta, Venäjä, ja Baltian maat.

Ketjun valmistamia omia tuotemerkkejä ovat Salamander ja Lurchi, mutta kukin myymälä kauppaa laajasti muitakin tunnettuja tuotemerkkejä.

Tallinnan Salamander myymälät

Salamander Viru 20
Viru 20
10140 Tallinna
www.salamander.ee

Salamander Viru 5
Viru 5
10140 Tallinna
www.salamander.ee

Salamander Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
www.salamander.ee

Salamander Kristiine Keskus TallinnaSalamander Kristiine Keskus
Endla 45
10615 Tallinna
www.salamander.ee

Kristiine kauppakeskuksen rakennuksessa toimiva Salamander kenkäkauppa löytyy paikan toisesta kerroksesta.

Toisen kerroksen alueella Salamander on sijoitettu Högl kenkäkaupan viereen ja Bata kenkäkauppaa vastapäätä.

Muihin saman kerroksen kenkäliikkeisiin lukeutuvat myös mm. ABC King, Crocs, Geox Clarks, sekä NS King.

Kauppakeskus, joka on ollut avoinna vuodesta 1999, sisältää yhteensä noin 170 myymälää ja palvelua, noin 43 700 neliömetrin kokoisella alueella.

Keskuksen on omistanut vuodesta 2011 suomalainen kiinteistökehitysyhtiö Citycon, jonka muihin ostoskeskuksiin Tallinnassa lukeutuvat Magistral ja Rocca al Mare.