Tallinnan Santeco kylpyhuonekauppa

Kylpyhuonekauppa Santeco palvelee asiakkaitaan Tallinnan Telliskiven kauppakeskuksesta käsin (osoitteessa Telliskivi 61).

Santecon myymälästä löytyvät muun muassa suihkukaapit, höyrykaapit, turkkilaiset saunat, kylpyammeet, sekä poreammeet.

Santeco kylpyhuonekauppa TallinnaValikoimiin sisältyy malleja kattavasti erilaisissa varustetasoissa sekä hintaluokissa, kaikkiin budjetteihin.

Kullakin myynnissä olevalla tuotteella on kansainvälinen ISO 9001 laatusertifikaatti.

Santecon motto on “Luksusta, johon sinulla on varaa”, joka näkyy tyylikkäissä ja viimeistellyissä muotoilussa, laadukkaissa tuotteissa, jotka ovat kaupan erittäin kilpailukykyisiin hintoihin.

Yhtiön tuotekatalogiin, joka on luettavissa myymälä verkkosivuilla (www.santeco.com) kuuluvat kategorioina kokonaisuudessaan höyrysaunat, poreammeet, kylpyammeet…

…hierovat suihkukaapit (jettikaapit), hierovat suihkupaneelit, ulkoporealtaat, infrapunasaunat, suomalaiset saunat, pesuallas-sarjat, lisätarvikkeet, ja kylpyhuoneen keramiikka.

Mikäli asut Virossa, yhtiöltä on mahdollista tilata myös tuotteiden kotiinkuljetukset ja asennuspalvelut (hinnasto löytyy myymälän nettisivuston “Teenused” linkin takaa).

Santeco Telliskivi Kaubanduskeskus
Telliskivi 61
10412 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 11-19, la klo 11-16
www.santeco.com

Santecon ajankohtaiset tarjoustuotteet löytyvät yhtiön nettisivujen “Soodustooted” osiosta.

Uusimmat tuotteet on puolestaan lueteltu samojen sivujen “Uudistooted” osiossa.

Sivuista on olemassa myös suomenkielinen versio, jota ei tosin pidetä aina yhtä hyvin ajantasalla kuin vironkielistä puolta.