Tallinnan ScandiKids lastenvaateliike

Skandinaavista lastenvaatteiden muotia edustava ScandiKids myymälä sijaitsee osoitteessa Pärnu maantee 238 (Järve kauppakeskus).

ScandiKidsin tuotevalikoimat kattavat vaatteet lapsille ja nuorille aina 12-ikävuoteen saakka.

ScandiKids lastenvaateliike Järve Keskus TallinnaMyymälä edustaa hyvin tunnettuja ruotsalaisia, islantilaisia, tanskalaisia, sekä virolaisia tuotemerkkejä, jotka on valmistettu korkeaan laatuun ja pohjoismaalaisiin sää-olosuhteisiin soveltuvina.

Näihin ScandiKidsin lastenvaatteiden brändeihin lukeutuvat GEGGAMOJA, Vincent, LUNDMYR of Sweden, Iglo & Indi, JOHA, Kiddimoto, MICKI, Kalamaja Printsess, Mimi Disain, Eerin, Dadamora, sekä DUNS Sweden.

Voit tutustua osaan myytävistä tuotemerkeistä ja tuotteiden hintoihin myymälän verkkokaupan kautta, joka löytyy osoitteesta www.scandikids.ee.

Myymälässä on tarjolla lisäksi korkealaatuisia ja jännittäviä lasten leluja, lahjatuotteita varpajaisiin, ja paljon muuta.

Useimmat vaatteet edustavat unisex-tyyliä ja ne on valmistettu luomupuuvillasta tai merinovillasta.

Näistä vaatteisiin käytettyä luomupuuvillaa viljellään ilman haitallisia hyönteisten ja rikkakasvien torjunta-aineita tai keinolannoitteita.

Tällaista materiaalia käyttävät vaatteet ovat pehmeämpiä ja kestävämpiä, ja niiden on tarkoitus pysyä kunnossa myös seuraavan sukupolven käyttöä silmälläpitäen.

ScandiKids Järve Keskus
Pärnu mnt 238
11624 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.scandikids.ee

Osana Järve kauppakeskusta toimiva ScandiKids lastenvaateliike sijaitsee rakennuskompleksin 2. kerroksessa.

Tarkemmin määriteltynä löydät myymälän HUPPA lastenvaateliikkeen ja Mr. Hollis myymälän välisestä liiketilasta.

Järve Keskus tunnetaan ostoskeskuksena parhaiten Viron suurimmasta keskittymästään sisustus-ja huonekaluliikkeitä.