Tallinnan Silmajaam Optika optikkoliike

Optikkoliike Silmajaam Optika palvelee keskeisellä paikalla Tallinnan kaupunkia, vanhankaupungin laitamilla (Vana-Viru 11) olevalla myymälällään.

Silmajaam Optikan tuote- ja palveluvalikoima sisältää silmälasilinssit, kehykset, näöntarkastukset, sekä piilolinssit.

Silmajaam Optika optikkoliike TallinnaProfiililtaan Silmajaam on suurista optikkoliikeketjuista erillinen, laadukkaaseen asiakaspalveluun, yksilöllisiin kehyksiin, ja maailmanluokan linsseihin panostava yritys.

Suomalaisille asiakkaille liikkeen kohokohtiin lukeutuvat ammattitaitoinen suomenkielinen palvelu, tilattujen lasien valmistuminen 24 tunnin kuluessa, uusien linssien laittaminen vanhoihin kehyksiin, sekä valmiiden silmälasien lähettäminen Suomeen ilmaiseksi.

Linssien puolesta vaihtoehtoihin lukeutuvat (valmistajilta Hoya, Essilor, ja Zeiss) yksiteholinssit, mukautuvat yksiteholinssit, polykarbonaatti yksiteholinssit…

…toimistomoniteholinssit, näyttöpäätelinssit, moniteholinssit, DriveWear (linssit ajoon), Transitions Vantage linssit (itsestään tummuva polarisaatio), ja kaksiteholinssit.

Myymälän mallisto erilaisia kehyksiä on laaja, ja edustaa silmälasimaailman parhaimpia, ajankohtaisia merkkejä.

Kehysvalikoimiin ja kehysten hintoihin, kuin myös linssien lähtöhintoihin (ilman lisäpalveluita, kuten vaikkapa likaa hylkiviä pinnoitteita) voi tutustua Silmajaamin verkkosivuilla (www.silmajaam.ee).

Näöntarkastukset optikkosalongissa ovat ilmaisia, mutta niiden perusteella kirjoitetut silmälasireseptit ovat maksullinen lisäpalvelu.

Optikkoliikkeellä on nettisivuillaan (vironkielisellä puolella) lisäksi piilolinssien verkkokauppa, jonka avulla voit tutustua myymälän piilolinssivalikoimiin ja tuotteiden hintoihin.

Piilolinssejä löytyy kategorioissa 1 pv piilolinssit, 1 kk piilolinssit, 3 kk piilolinssit, tooriset piilolinssit, sekä värilliset piilolinssit.

Silmajaam Optika
Vana-Viru 11 / Aia 5
10111 Tallinna
Aukioloajat: ma-pe klo 11-18, la klo 11-16
www.silmajaam.ee

Silmajaam Optikan ajankohtaiset tarjoukset on lueteltu yhtiön verkkosivuilla “Tarjoukset” linkin takana (vironkielinen puoli “Pakkumised”).

Voit varata ajan ilmaiseen näöntarkastukseen soittamalla liikkeeseen. Kyselyitä varten firmalla on olemassa verkkosivuillaan myös yhteydenottolomake.