Tallinnan Sinsay vaatekauppa

Puolalainen Sinsay vaatekauppaketju toimii Tallinnassa Ülemiste ostoskeskuksen puitteissa lähellä lentokenttää, osoitteessa Suur-Sõjamäe 4.

Sinsay (josta käytetään myös muotoa SiNSAY) kokoelmat on suunnattuja nuorille naisille, jotka hakevat jokapäiväistä inspiraatiota ja alkuperäisiä asuja juhlintaan sekä ulkona illanviettoon.

SinsayTuotemerkin ominaisimpia piirteitä ovat monimuotoisuus, uniikit, nykytrendeihin perustuvat designit, sekä rohkeat kuvioinnit ja painatukset.

Brändin tyypillisimpiä yksittäisiä vaatekappaleita ovat t-paidat rohkeilla painokuvioilla tai kuvioinneilla, kuin myös omintakeiset asusteet.

Etupäässä Sinsay:n kokoelmat ja markkinointi on kohdistettu 15-24 vuotiaille naisille, jotka eivät pelkää olla kokeellisia muodin suhteen ja haluavat tietoisesti luoda oman, massoista erottuvan tyylinsä.

Kokoelmista löytyy päällysvaatteita, takkeja, neuleita, paitoja, t-paitoja, puseroita, hameita, mekkoja, shortseja, housuja, farkkuja, kenkiä, hattuja, huiveja, hansikkaita, asusteita, laukkuja, selkäreppuja, kosmetiikkaa, koruja, sekä alusvaatteita.

Sinsay, joka on ollut tuotemerkkinä toiminnassa vuodesta 2013, kuuluu puolalaiseen LPP SA muotikonserniin.

LPP SA omistaa myös vaatekaupan ketjut Reserved, CROPP, House, ja Mohito.

Voit tutustua ajankohtaisiin kokoelmiin, kauden Lookbookiin, ja vaatteiden hintoihin Sinsayn verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.sin-say.com.

Tallinnan Sinsay myymälät

Sinsay Ülemiste Keskus
Suur-Sõjamäe 4
11415 Tallinna
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.sin-say.com

Sinsay myymälät muualla Virossa

Sinsay Astri Keskus
Tallinna mnt. 41
20605 Narva
Aukioloajat: ma-su klo 10-21
www.sin-say.com

Narvan Astri Keskus ostoskeskuksen puitteissa toimiva Sinsay myymälä on sijoitettu 2. kerrokseen, Restoran Astriano ravintolan ja Bagira kaupan väliseen liiketilaan.